Bus Balș - Bukarest priser fra 79,59 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
79,59 kr.

Balș til Bukarest af bus

Rejsen fra Balș til Bukarest by bus er 159,85 km og tager 5 t. og 15 min.. Der er 18 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.20 og den sidste kl 18.50. Det er muligt at rejse fra Balș til Bukarest med bus for så lidt som 79,59 kr. eller så meget som 156,43 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 79,59 kr..

Laveste pris79,59 kr.
Rejsens varighed5 t. og 15 min.
Tilslutning pr. dag18
Laveste pris79,59 kr.
Højeste pris156,43 kr.
Første afgang02.20
Sidste afgang18.50
Afstand159,85 km
AfgangBalș
AnkomstBukarest
Transportørerbalint_trans, b_b_ilanMere

Hvad tid er busserne til Bukarest?

For at komme fra Balș til Bukarest med bus vil det tage dig 5 t. og 15 min.. Den første afgang er planlagt på 02.20, mens den sidste bus er på 18.50. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t. og 15 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Bukarest i 2 t. og 45 min.. Den første bus er planlagt på 02.20 og den sidste på 18.50.

Billige bus billetter fra Balș til Bukarest
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Balș til Bukarest.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Balș til Bukarest, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Balș til Bukarest.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Balș til Bukarest

De billigste Balș - Bukarest busbilletter kan findes for så lavt som 116,71 kr., hvis du er heldig, eller 131,00 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 143,86 kr..

Find den bedste dag at rejse til Bukarest med bus

Når du rejser til Bukarest med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Balș til Bukarest CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.19kg
Bus
11.99kg
Fly
31.97kg
Bil
25.58kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Balș til Bukarest?
En bus-billet fra Balș til Bukarest er 138,20 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 79,59 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Balș til Bukarest?
Den billigste billet, du kan få fra Balș til Bukarest, er 79,59 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Balș og Bukarest ved bus?
Balș til Bukarest er 159,85 km.
Hvor længe varer bus mellem Balș og Bukarest?
Balș til Bukarest er i gennemsnit 5 t. og 15 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 45 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Balș til Bukarest?
Balș til Bukarest er dækket af 10 operatør(er). Du kan finde på Virail balint_trans, b_b_ilan, trans_nicolaescu, nce_invest, normandia_transfer, gal_spedition, cfl, hermes, gsmtrans, autogari, transmixt_sibiu levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Balș til Bukarest?
Balș til Bukarest har i gennemsnit 18 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Balș til Bukarest?
Den tidligste bus fra Balș til Bukarest afgår ved 02.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Balș til Bukarest?
Den seneste bus fra Balș til Bukarest afgår ved 18.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Balș til Bukarest?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 79,59 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Balș til Bukarest af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Balș og Bukarest er 2 t. og 45 min..
Er der en direkte bus fra Balș til Bukarest?
Ja, der er en direkte bus mellem Balș og Bukarest.
Hvad er CO2-emissionerne for Balș til Bukarest af bus?
bus-rejsen fra Balș til Bukarest skaber 11.99kg CO2-emissioner.