Bus Slatina - Bukarest priser fra 60,77 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
60,77 kr.

Slatina til Bukarest af bus

Rejsen fra Slatina til Bukarest by bus er 138,28 km og tager 3 t. og 28 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.45 og den sidste kl 09.30. Det er muligt at rejse fra Slatina til Bukarest med bus for så lidt som 60,77 kr. eller så meget som 60,92 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 60,77 kr..

Laveste pris60,77 kr.
Rejsens varighed3 t. og 28 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris60,77 kr.
Højeste pris60,92 kr.
Første afgang02.45
Sidste afgang09.30
Afstand138,28 km
AfgangSlatina
AnkomstBukarest
Transportørerautogari, memento_bus

Bus Billetter fra Slatina til Bucharest

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til Bukarest forlade?

Rejsen fra Slatina til Bukarest tager 3 t. og 28 min.. Mens den første bus afgår fra Slatina på 02.45, er den sidste planlagt på 09.30. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 3 t. og 28 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Bukarest i 3 t. og 27 min.. Den første bus er planlagt på 02.45 og den sidste på 09.30.

Sammenlign priser og billetter fra Slatina til Bucharest

Billige bus billetter fra Slatina til Bukarest
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Slatina til Bukarest.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Slatina til Bukarest, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Slatina til Bukarest.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Slatina til Bucharest rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Slatina til Bukarest

De billigste Slatina - Bukarest busbilletter kan findes for så lavt som 116,71 kr., hvis du er heldig, eller 131,00 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 143,86 kr..

Find den bedste dag at rejse til Bukarest med bus

Når du rejser til Bukarest med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Slatina til Bukarest CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.68kg
Bus
10.37kg
Fly
27.66kg
Bil
22.12kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Slatina til Bukarest?
En bus-billet fra Slatina til Bukarest er 60,85 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 60,77 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Slatina til Bukarest?
Den billigste billet, du kan få fra Slatina til Bukarest, er 60,77 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Slatina og Bukarest ved bus?
Slatina til Bukarest er 138,28 km.
Hvor længe varer bus mellem Slatina og Bukarest?
Slatina til Bukarest er i gennemsnit 3 t. og 28 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 27 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Slatina til Bukarest?
Slatina til Bukarest er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail autogari, memento_bus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Slatina til Bukarest?
Slatina til Bukarest har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Slatina til Bukarest?
Den tidligste bus fra Slatina til Bukarest afgår ved 02.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Slatina til Bukarest?
Den seneste bus fra Slatina til Bukarest afgår ved 09.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Slatina til Bukarest?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 60,77 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Slatina til Bukarest?
Der er i gennemsnit 2 fra Slatina at gå til Bukarest.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Slatina til Bukarest af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Slatina og Bukarest er 3 t. og 27 min..
Er der en direkte bus fra Slatina til Bukarest?
Ja, der er en direkte bus mellem Slatina og Bukarest.
Hvad er CO2-emissionerne for Slatina til Bukarest af bus?
bus-rejsen fra Slatina til Bukarest skaber 10.37kg CO2-emissioner.