Bus Holstebro - Ebeltoft priser fra 207,53 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Holstebro til Ebeltoft af bus

Rejsen fra Holstebro til Ebeltoft by bus er 129 km og tager 6 t. og 24 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.05 og den sidste kl 07.55. Det er muligt at rejse fra Holstebro til Ebeltoft med bus for så lidt som 207,53 kr. eller så meget som 333,24 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 207,53 kr..

Laveste pris207,53 kr.
Rejsens varighed6 t. og 24 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris207,53 kr.
Højeste pris333,24 kr.
Første afgang07.05
Sidste afgang07.55
Afstand129 km
AfgangHolstebro
AnkomstEbeltoft
TransportørerFlixBus

Hvad tid skal busserne til Ebeltoft forlade?

Rejsen fra Holstebro til Ebeltoft tager 6 t. og 24 min.. Mens den første bus afgår fra Holstebro på 07.05, er den sidste planlagt på 07.55. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Holstebro er på 07.05, mens den sidste bus er på 07.55. Turen tager i gennemsnit 6 t. og 24 min. men det kan også sidste 5 t. og 40 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Holstebro til Ebeltoft
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Holstebro til Ebeltoft.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Holstebro til Ebeltoft, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Holstebro til Ebeltoft.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Holstebro til Ebeltoft

De billigste Holstebro - Ebeltoft busbilletter kan findes for så lavt som 128,38 kr., hvis du er heldig, eller 147,30 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 185,14 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ebeltoft med bus

Når du rejser til Ebeltoft med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Holstebro til Ebeltoft
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Holstebro til Ebeltoft med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Holstebro til Ebeltoft CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.03kg
Bus
9.68kg
Fly
25.8kg
Bil
20.64kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Holstebro til Ebeltoft?
En bus-billet fra Holstebro til Ebeltoft er 291,73 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 207,53 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Holstebro til Ebeltoft?
Den billigste billet, du kan få fra Holstebro til Ebeltoft, er 207,53 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Holstebro og Ebeltoft ved bus?
Holstebro til Ebeltoft er 129 km.
Hvor længe varer bus mellem Holstebro og Ebeltoft?
Holstebro til Ebeltoft er i gennemsnit 6 t. og 24 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 40 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Holstebro til Ebeltoft?
Holstebro til Ebeltoft har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Holstebro til Ebeltoft?
Den tidligste bus fra Holstebro til Ebeltoft afgår ved 07.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Holstebro til Ebeltoft?
Den seneste bus fra Holstebro til Ebeltoft afgår ved 07.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Holstebro til Ebeltoft?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 207,53 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Holstebro til Ebeltoft af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Holstebro og Ebeltoft er 5 t. og 40 min..
Er der en direkte bus fra Holstebro til Ebeltoft?
Ja, der er en direkte bus mellem Holstebro og Ebeltoft.
Hvad er CO2-emissionerne for Holstebro til Ebeltoft af bus?
bus-rejsen fra Holstebro til Ebeltoft skaber 9.68kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Holstebro

Populære ruter

Weekendudflugter fra Holstebro

Internationale ruter fra Holstebro og nærliggende områder

Andre destinationer fra Holstebro

Hovedruter til Ebeltoft

Andre populære ruter