Bus Horsens - Ølstykke priser fra 169,59 kr.

Start fra
169,59 kr.

Horsens til Ølstykke af bus

Rejsen fra Horsens til Ølstykke by bus er 144,28 km og tager 5 t. og 30 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.25 og den sidste kl 14.55. Det er muligt at rejse fra Horsens til Ølstykke med bus for så lidt som 169,59 kr. eller så meget som 214,97 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 169,59 kr..

Laveste pris169,59 kr.
Rejsens varighed5 t. og 30 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris169,59 kr.
Højeste pris214,97 kr.
Første afgang08.25
Sidste afgang14.55
Afstand144,28 km
AfgangHorsens
AnkomstØlstykke
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Ølstykke?

Den første bus afgår fra Horsens på 08.25, mens den sidste blade på 14.55. Turen tager 5 t. og 30 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t. og 30 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Ølstykke i 4 t. og 30 min.. Den første bus er planlagt på 08.25 og den sidste på 14.55.

Billige bus billetter fra Horsens til Ølstykke
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Ølstykke.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Ølstykke, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Ølstykke.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Horsens til Ølstykke

De billigste Horsens - Ølstykke busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ølstykke med bus

Når du rejser til Ølstykke med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Horsens til Ølstykke
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Ølstykke med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Horsens til Ølstykke CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
10.1kg
Bus
10.82kg
Fly
28.86kg
Bil
23.08kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Horsens til Ølstykke?
En bus-billet fra Horsens til Ølstykke er 203,59 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 169,59 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Horsens til Ølstykke?
Den billigste billet, du kan få fra Horsens til Ølstykke, er 169,59 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Horsens og Ølstykke ved bus?
Horsens til Ølstykke er 144,28 km.
Hvor længe varer bus mellem Horsens og Ølstykke?
Horsens til Ølstykke er i gennemsnit 5 t. og 30 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 30 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Horsens til Ølstykke?
Horsens til Ølstykke har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Horsens til Ølstykke?
Den tidligste bus fra Horsens til Ølstykke afgår ved 08.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Horsens til Ølstykke?
Den seneste bus fra Horsens til Ølstykke afgår ved 14.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Horsens til Ølstykke?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 169,59 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Horsens til Ølstykke?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Horsens for at gå til Ølstykke. Du kan gå fra Horsens St., Horsens Silkeborgvej, og du kan nå frem til Oelstykke st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Ølstykke af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Horsens og Ølstykke er 4 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra Horsens til Ølstykke?
Ja, der er en direkte bus mellem Horsens og Ølstykke.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Ølstykke af bus?
bus-rejsen fra Horsens til Ølstykke skaber 10.82kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Ølstykke

Relaterede ruter

Andre populære ruter