Bus Horsens - Slagelse priser fra 110,09 kr.

Start fra
110,09 kr.

Horsens til Slagelse af bus

Rejsen fra Horsens til Slagelse by bus er 107,39 km og tager 3 t. og 5 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.25 og den sidste kl 19.25. Det er muligt at rejse fra Horsens til Slagelse med bus for så lidt som 110,09 kr. eller så meget som 177,03 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 110,09 kr..

Laveste pris110,09 kr.
Rejsens varighed3 t. og 5 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris110,09 kr.
Højeste pris177,03 kr.
Første afgang08.25
Sidste afgang19.25
Afstand107,39 km
AfgangHorsens
AnkomstSlagelse
TransportørerFlixBus

Hvornår er busserne af linjen Horsens - Slagelse planlagt?

For at komme fra Horsens til Slagelse med bus vil det tage dig 3 t. og 5 min.. Den første afgang er planlagt på 08.25, mens den sidste bus er på 19.25. For at komme til Slagelse fra Horsens med bus, vil det tage dig omkring 3 t. og 5 min., eller endda 2 t. og 35 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Horsens på 08.25, mens den sidste er ved 19.25.

Billige bus billetter fra Horsens til Slagelse
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Slagelse.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Slagelse, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Slagelse.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Horsens til Slagelse

De billigste Horsens - Slagelse busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Slagelse med bus

Når du rejser til Slagelse med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Horsens til Slagelse
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Slagelse med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Horsens til Slagelse CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
7.52kg
Bus
8.05kg
Fly
21.48kg
Bil
17.18kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Horsens til Slagelse?
En bus-billet fra Horsens til Slagelse er 142,96 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 110,09 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Horsens til Slagelse?
Den billigste billet, du kan få fra Horsens til Slagelse, er 110,09 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Horsens og Slagelse ved bus?
Horsens til Slagelse er 107,39 km.
Hvor længe varer bus mellem Horsens og Slagelse?
Horsens til Slagelse er i gennemsnit 3 t. og 5 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 35 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Horsens til Slagelse?
Horsens til Slagelse har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Horsens til Slagelse?
Den tidligste bus fra Horsens til Slagelse afgår ved 08.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Horsens til Slagelse?
Den seneste bus fra Horsens til Slagelse afgår ved 19.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Horsens til Slagelse?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 110,09 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Horsens til Slagelse?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Horsens for at gå til Slagelse. Du kan gå fra Horsens St., Horsens Silkeborgvej, og du kan nå frem til Slagelse st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Slagelse af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Horsens og Slagelse er 2 t. og 35 min..
Er der en direkte bus fra Horsens til Slagelse?
Ja, der er en direkte bus mellem Horsens og Slagelse.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Slagelse af bus?
bus-rejsen fra Horsens til Slagelse skaber 8.05kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Slagelse

Relaterede ruter

Andre populære ruter