Bus Viborg - Slagelse priser fra 154,72 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Viborg til Slagelse af bus

Rejsen fra Viborg til Slagelse by bus er 168,81 km og tager 4 t. og 34 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.05 og den sidste kl 18.05. Det er muligt at rejse fra Viborg til Slagelse med bus for så lidt som 154,72 kr. eller så meget som 243,98 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 154,72 kr..

Laveste pris154,72 kr.
Rejsens varighed4 t. og 34 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris154,72 kr.
Højeste pris243,98 kr.
Første afgang07.05
Sidste afgang18.05
Afstand168,81 km
AfgangViborg
AnkomstSlagelse
TransportørerFlixBus

Hvad tid skal busserne til Slagelse forlade?

For at komme fra Viborg til Slagelse med bus vil det tage dig 4 t. og 34 min.. Den første afgang er planlagt på 07.05, mens den sidste bus er på 18.05. Den første bus til Slagelse blade på 07.05, mens den sidste er planlagt på 18.05. Turen tager i gennemsnit 4 t. og 34 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 3 t. og 55 min..

Billige bus billetter fra Viborg til Slagelse
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Viborg til Slagelse.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Viborg til Slagelse, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Viborg til Slagelse.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Viborg til Slagelse

De billigste Viborg - Slagelse busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Slagelse med bus

Når du rejser til Slagelse med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Viborg til Slagelse
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Viborg til Slagelse med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Viborg til Slagelse CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.82kg
Bus
12.66kg
Fly
33.76kg
Bil
27.01kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Viborg til Slagelse?
En bus-billet fra Viborg til Slagelse er 173,91 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 154,72 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Viborg til Slagelse?
Den billigste billet, du kan få fra Viborg til Slagelse, er 154,72 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Viborg og Slagelse ved bus?
Viborg til Slagelse er 168,81 km.
Hvor længe varer bus mellem Viborg og Slagelse?
Viborg til Slagelse er i gennemsnit 4 t. og 34 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 55 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Viborg til Slagelse?
Viborg til Slagelse har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Viborg til Slagelse?
Den tidligste bus fra Viborg til Slagelse afgår ved 07.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Viborg til Slagelse?
Den seneste bus fra Viborg til Slagelse afgår ved 18.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Viborg til Slagelse?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 154,72 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Viborg til Slagelse af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Viborg og Slagelse er 3 t. og 55 min..
Er der en direkte bus fra Viborg til Slagelse?
Ja, der er en direkte bus mellem Viborg og Slagelse.
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Slagelse af bus?
bus-rejsen fra Viborg til Slagelse skaber 12.66kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Viborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Viborg

Internationale ruter fra Viborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Viborg

Hovedruter til Slagelse

Relaterede ruter

Andre populære ruter