Bus Viborg - Hillerød priser fra 191,91 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Viborg til Hillerød af bus

Rejsen fra Viborg til Hillerød by bus er 188,82 km og tager 7 t. og 20 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.05 og den sidste kl 13.35. Det er muligt at rejse fra Viborg til Hillerød med bus for så lidt som 191,91 kr. eller så meget som 237,28 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 191,91 kr..

Laveste pris191,91 kr.
Rejsens varighed7 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris191,91 kr.
Højeste pris237,28 kr.
Første afgang07.05
Sidste afgang13.35
Afstand188,82 km
AfgangViborg
AnkomstHillerød
TransportørerFlixBus

Hvornår er busserne af linjen Viborg - Hillerød planlagt?

For at komme fra Viborg til Hillerød med bus vil det tage dig 7 t. og 20 min.. Den første afgang er planlagt på 07.05, mens den sidste bus er på 13.35. For at komme til Hillerød fra Viborg med bus, vil det tage dig omkring 7 t. og 20 min., eller endda 6 t. og 20 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Viborg på 07.05, mens den sidste er ved 13.35.

Billige bus billetter fra Viborg til Hillerød
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Viborg til Hillerød.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Viborg til Hillerød, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Viborg til Hillerød.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Viborg til Hillerød

De billigste Viborg - Hillerød busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hillerød med bus

Når du rejser til Hillerød med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Viborg til Hillerød
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Viborg til Hillerød med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Viborg til Hillerød CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
13.22kg
Bus
14.16kg
Fly
37.76kg
Bil
30.21kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Viborg til Hillerød?
En bus-billet fra Viborg til Hillerød er 225,90 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 191,91 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Viborg til Hillerød?
Den billigste billet, du kan få fra Viborg til Hillerød, er 191,91 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Viborg og Hillerød ved bus?
Viborg til Hillerød er 188,82 km.
Hvor længe varer bus mellem Viborg og Hillerød?
Viborg til Hillerød er i gennemsnit 7 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 6 t. og 20 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Viborg til Hillerød?
Viborg til Hillerød har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Viborg til Hillerød?
Den tidligste bus fra Viborg til Hillerød afgår ved 07.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Viborg til Hillerød?
Den seneste bus fra Viborg til Hillerød afgår ved 13.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Viborg til Hillerød?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 191,91 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Viborg til Hillerød af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Viborg og Hillerød er 6 t. og 20 min..
Er der en direkte bus fra Viborg til Hillerød?
Ja, der er en direkte bus mellem Viborg og Hillerød.
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Hillerød af bus?
bus-rejsen fra Viborg til Hillerød skaber 14.16kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Viborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Viborg

Internationale ruter fra Viborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Viborg

Hovedruter til Hillerød

Relaterede ruter

Andre populære ruter