Bus Herning - Hillerød priser fra 191,91 kr.

Start fra
191,91 kr.

Herning til Hillerød af bus

Rejsen fra Herning til Hillerød by bus er 208,24 km og tager 6 t. og 18 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.10 og den sidste kl 12.20. Det er muligt at rejse fra Herning til Hillerød med bus for så lidt som 191,91 kr. eller så meget som 237,28 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 191,91 kr..

Laveste pris191,91 kr.
Rejsens varighed6 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris191,91 kr.
Højeste pris237,28 kr.
Første afgang08.10
Sidste afgang12.20
Afstand208,24 km
AfgangHerning
AnkomstHillerød
TransportørerFlixBus

Hvornår det første og sidste busser fra Herning til Hillerød forlade?Når busserne fra Herning til Hillerød planlagt?

For at komme fra Herning til Hillerød med bus vil det tage dig 6 t. og 18 min.. Den første afgang er planlagt på 08.10, mens den sidste bus er på 12.20. Den første bus til Hillerød blade på 08.10, mens den sidste er planlagt på 12.20. Turen tager i gennemsnit 6 t. og 18 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 5 t. og 15 min..

Billige bus billetter fra Herning til Hillerød
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Hillerød.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Hillerød, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Hillerød.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Herning til Hillerød

De billigste Herning - Hillerød busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hillerød med bus

Når du rejser til Hillerød med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Herning til Hillerød
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Hillerød med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Herning til Hillerød CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
14.58kg
Bus
15.62kg
Fly
41.65kg
Bil
33.32kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Herning til Hillerød?
En bus-billet fra Herning til Hillerød er 222,18 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 191,91 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Herning til Hillerød?
Den billigste billet, du kan få fra Herning til Hillerød, er 191,91 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Herning og Hillerød ved bus?
Herning til Hillerød er 208,24 km.
Hvor længe varer bus mellem Herning og Hillerød?
Herning til Hillerød er i gennemsnit 6 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 15 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Herning til Hillerød?
Herning til Hillerød har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Herning til Hillerød?
Den tidligste bus fra Herning til Hillerød afgår ved 08.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Herning til Hillerød?
Den seneste bus fra Herning til Hillerød afgår ved 12.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Herning til Hillerød?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 191,91 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Herning til Hillerød?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Herning for at gå til Hillerød. Du kan gå fra Herning St., og du kan nå frem til Hilleroed st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Hillerød af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Herning og Hillerød er 5 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra Herning til Hillerød?
Ja, der er en direkte bus mellem Herning og Hillerød.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Hillerød af bus?
bus-rejsen fra Herning til Hillerød skaber 15.62kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Hillerød

Relaterede ruter

Andre populære ruter