Bus Hillerød - Herning priser fra 237,28 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hillerød til Herning af bus

Rejsen fra Hillerød til Herning by bus er 208,24 km og tager 6 t. og 12 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.50 og den sidste kl 09.25. Det er muligt at rejse fra Hillerød til Herning med bus for så lidt som 237,28 kr. eller så meget som 237,28 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 237,28 kr..

Laveste pris237,28 kr.
Rejsens varighed6 t. og 12 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris237,28 kr.
Højeste pris237,28 kr.
Første afgang07.50
Sidste afgang09.25
Afstand208,24 km
AfgangHillerød
AnkomstHerning
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Herning?

Rejsen fra Hillerød til Herning tager 6 t. og 12 min.. Mens den første bus afgår fra Hillerød på 07.50, er den sidste planlagt på 09.25. For at komme til Herning fra Hillerød med bus, vil det tage dig omkring 6 t. og 12 min., eller endda 6 t. og 0 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Hillerød på 07.50, mens den sidste er ved 09.25.

Billige bus billetter fra Hillerød til Herning
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hillerød til Herning.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hillerød til Herning, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hillerød til Herning.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Hillerød til Herning

De billigste Hillerød - Herning busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Herning med bus

Når du rejser til Herning med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Hillerød til Herning
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hillerød til Herning med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Hillerød til Herning CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
14.58kg
Bus
15.62kg
Fly
41.65kg
Bil
33.32kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Hillerød til Herning?
En bus-billet fra Hillerød til Herning er 237,28 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 237,28 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Hillerød til Herning?
Den billigste billet, du kan få fra Hillerød til Herning, er 237,28 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Hillerød og Herning ved bus?
Hillerød til Herning er 208,24 km.
Hvor længe varer bus mellem Hillerød og Herning?
Hillerød til Herning er i gennemsnit 6 t. og 12 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 6 t. og 0 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Hillerød til Herning?
Hillerød til Herning har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Hillerød til Herning?
Den tidligste bus fra Hillerød til Herning afgår ved 07.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Hillerød til Herning?
Den seneste bus fra Hillerød til Herning afgår ved 09.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Hillerød til Herning?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 237,28 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hillerød til Herning af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Hillerød og Herning er 6 t. og 0 min..
Er der en direkte bus fra Hillerød til Herning?
Ja, der er en direkte bus mellem Hillerød og Herning.
Hvad er CO2-emissionerne for Hillerød til Herning af bus?
bus-rejsen fra Hillerød til Herning skaber 15.62kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hillerød

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hillerød

Internationale ruter fra Hillerød og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hillerød

Hovedruter til Herning

Relaterede ruter

Andre populære ruter