Find en bus fra Nyborg til Vejen

Nyborg til Vejen af bus

Rejsen fra Nyborg til Vejen by bus er 106,08 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Nyborg til Vejen med bus for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand106,08 km
AfgangNyborg
AnkomstVejen

Hvornår det første og sidste busser fra Nyborg til Vejen forlade?Når busserne fra Nyborg til Vejen planlagt?

Den første bus afgår fra Nyborg på , mens den sidste blade på . Turen tager . For at komme til Vejen fra Nyborg med bus, vil det tage dig omkring , eller endda hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Nyborg på , mens den sidste er ved .

Billige bus billetter fra Nyborg til Vejen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Nyborg til Vejen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Nyborg til Vejen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Nyborg til Vejen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Nyborg til Vejen CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
7.43kg
Bus
7.96kg
Fly
21.22kg
Bil
16.97kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Nyborg og Vejen ved bus?
Nyborg til Vejen er 106,08 km.
Er der en direkte bus fra Nyborg til Vejen?
Ja, der er en direkte bus mellem Nyborg og Vejen.
Hvad er CO2-emissionerne for Nyborg til Vejen af bus?
bus-rejsen fra Nyborg til Vejen skaber 7.96kg CO2-emissioner.