Bus Roskilde - Esbjerg priser fra 99,67 kr.

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Roskilde til Esbjerg af bus

Rejsen fra Roskilde til Esbjerg by bus er 229,23 km og tager 8 t. og 13 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.45 og den sidste kl 11.20. Det er muligt at rejse fra Roskilde til Esbjerg med bus for så lidt som 99,67 kr. eller så meget som 407,62 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 99,67 kr..

Laveste pris99,67 kr.
Rejsens varighed8 t. og 13 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris99,67 kr.
Højeste pris407,62 kr.
Første afgang09.45
Sidste afgang11.20
Afstand229,23 km
AfgangRoskilde
AnkomstEsbjerg
TransportørerFlixBus

Hvad tid skal busserne til Esbjerg forlade?

Rejsen fra Roskilde til Esbjerg tager 8 t. og 13 min.. Mens den første bus afgår fra Roskilde på 09.45, er den sidste planlagt på 11.20. Den første bus til Esbjerg blade på 09.45, mens den sidste er planlagt på 11.20. Turen tager i gennemsnit 8 t. og 13 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 3 t. og 55 min..

Billige bus billetter fra Roskilde til Esbjerg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Roskilde til Esbjerg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Roskilde til Esbjerg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Roskilde til Esbjerg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Roskilde til Esbjerg

De billigste Roskilde - Esbjerg busbilletter kan findes for så lavt som 128,38 kr., hvis du er heldig, eller 147,39 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 185,14 kr..

Find den bedste dag at rejse til Esbjerg med bus

Når du rejser til Esbjerg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Roskilde til Esbjerg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Roskilde til Esbjerg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Roskilde til Esbjerg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
16.05kg
Bus
17.19kg
Fly
45.85kg
Bil
36.68kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Roskilde til Esbjerg?
En bus-billet fra Roskilde til Esbjerg er 232,07 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 99,67 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Roskilde til Esbjerg?
Den billigste billet, du kan få fra Roskilde til Esbjerg, er 99,67 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Roskilde og Esbjerg ved bus?
Roskilde til Esbjerg er 229,23 km.
Hvor længe varer bus mellem Roskilde og Esbjerg?
Roskilde til Esbjerg er i gennemsnit 8 t. og 13 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 55 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Roskilde til Esbjerg?
Roskilde til Esbjerg har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Roskilde til Esbjerg?
Den tidligste bus fra Roskilde til Esbjerg afgår ved 09.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Roskilde til Esbjerg?
Den seneste bus fra Roskilde til Esbjerg afgår ved 11.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Roskilde til Esbjerg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 99,67 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Roskilde til Esbjerg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Roskilde og Esbjerg er 3 t. og 55 min..
Er der en direkte bus fra Roskilde til Esbjerg?
Ja, der er en direkte bus mellem Roskilde og Esbjerg.
Hvad er CO2-emissionerne for Roskilde til Esbjerg af bus?
bus-rejsen fra Roskilde til Esbjerg skaber 17.19kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Roskilde

Populære ruter

Weekendudflugter fra Roskilde

Internationale ruter fra Roskilde og nærliggende områder

Andre destinationer fra Roskilde

Hovedruter til Esbjerg

Relaterede ruter

Andre populære ruter