Bus Roskilde - Herning priser fra 102,65 kr.

Start fra
102,65 kr.

Roskilde til Herning af bus

Rejsen fra Roskilde til Herning by bus er 201,67 km og tager 4 t. og 59 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.25 og den sidste kl 18.00. Det er muligt at rejse fra Roskilde til Herning med bus for så lidt som 102,65 kr. eller så meget som 256,62 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 102,65 kr..

Laveste pris102,65 kr.
Rejsens varighed4 t. og 59 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris102,65 kr.
Højeste pris256,62 kr.
Første afgang08.25
Sidste afgang18.00
Afstand201,67 km
AfgangRoskilde
AnkomstHerning
TransportørerFlixBus

Hvornår er busserne af linjen Roskilde - Herning planlagt?

For at komme fra Roskilde til Herning med bus vil det tage dig 4 t. og 59 min.. Den første afgang er planlagt på 08.25, mens den sidste bus er på 18.00. Den første bus til Herning blade på 08.25, mens den sidste er planlagt på 18.00. Turen tager i gennemsnit 4 t. og 59 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 3 t. og 35 min..

Billige bus billetter fra Roskilde til Herning
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Roskilde til Herning.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Roskilde til Herning, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Roskilde til Herning.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Roskilde til Herning

De billigste Roskilde - Herning busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Herning med bus

Når du rejser til Herning med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Roskilde til Herning
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Roskilde til Herning med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Roskilde til Herning CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
14.12kg
Bus
15.13kg
Fly
40.33kg
Bil
32.27kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Roskilde til Herning?
En bus-billet fra Roskilde til Herning er 175,39 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 102,65 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Roskilde til Herning?
Den billigste billet, du kan få fra Roskilde til Herning, er 102,65 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Roskilde og Herning ved bus?
Roskilde til Herning er 201,67 km.
Hvor længe varer bus mellem Roskilde og Herning?
Roskilde til Herning er i gennemsnit 4 t. og 59 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 35 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Roskilde til Herning?
Roskilde til Herning har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Roskilde til Herning?
Den tidligste bus fra Roskilde til Herning afgår ved 08.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Roskilde til Herning?
Den seneste bus fra Roskilde til Herning afgår ved 18.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Roskilde til Herning?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 102,65 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Roskilde til Herning?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Roskilde for at gå til Herning. Du kan gå fra Roskilde St., Trekroner st, og du kan nå frem til Herning St..
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Roskilde til Herning af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Roskilde og Herning er 3 t. og 35 min..
Er der en direkte bus fra Roskilde til Herning?
Ja, der er en direkte bus mellem Roskilde og Herning.
Hvad er CO2-emissionerne for Roskilde til Herning af bus?
bus-rejsen fra Roskilde til Herning skaber 15.13kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Roskilde

Populære ruter

Weekendudflugter fra Roskilde

Internationale ruter fra Roskilde og nærliggende områder

Andre destinationer fra Roskilde

Hovedruter til Herning

Relaterede ruter

Andre populære ruter