Bus Roskilde - Silkeborg priser fra 117,52 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Roskilde til Silkeborg af bus

Rejsen fra Roskilde til Silkeborg by bus er 168,76 km og tager 6 t. og 2 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.35 og den sidste kl 16.55. Det er muligt at rejse fra Roskilde til Silkeborg med bus for så lidt som 117,52 kr. eller så meget som 385,30 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 117,52 kr..

Laveste pris117,52 kr.
Rejsens varighed6 t. og 2 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris117,52 kr.
Højeste pris385,30 kr.
Første afgang08.35
Sidste afgang16.55
Afstand168,76 km
AfgangRoskilde
AnkomstSilkeborg
TransportørerFlixBus

Hvornår det første og sidste busser fra Roskilde til Silkeborg forlade?Når busserne fra Roskilde til Silkeborg planlagt?

Rejsen fra Roskilde til Silkeborg tager 6 t. og 2 min.. Mens den første bus afgår fra Roskilde på 08.35, er den sidste planlagt på 16.55. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 6 t. og 2 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Silkeborg i 4 t. og 5 min.. Den første bus er planlagt på 08.35 og den sidste på 16.55.

Billige bus billetter fra Roskilde til Silkeborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Roskilde til Silkeborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Roskilde til Silkeborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Roskilde til Silkeborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Roskilde til Silkeborg

De billigste Roskilde - Silkeborg busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Silkeborg med bus

Når du rejser til Silkeborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Roskilde til Silkeborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Roskilde til Silkeborg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Roskilde til Silkeborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.81kg
Bus
12.66kg
Fly
33.75kg
Bil
27kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Roskilde til Silkeborg?
En bus-billet fra Roskilde til Silkeborg er 205,67 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 117,52 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Roskilde til Silkeborg?
Den billigste billet, du kan få fra Roskilde til Silkeborg, er 117,52 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Roskilde og Silkeborg ved bus?
Roskilde til Silkeborg er 168,76 km.
Hvor længe varer bus mellem Roskilde og Silkeborg?
Roskilde til Silkeborg er i gennemsnit 6 t. og 2 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 5 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Roskilde til Silkeborg?
Roskilde til Silkeborg har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Roskilde til Silkeborg?
Den tidligste bus fra Roskilde til Silkeborg afgår ved 08.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Roskilde til Silkeborg?
Den seneste bus fra Roskilde til Silkeborg afgår ved 16.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Roskilde til Silkeborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 117,52 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Roskilde til Silkeborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Roskilde og Silkeborg er 4 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Roskilde til Silkeborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Roskilde og Silkeborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Roskilde til Silkeborg af bus?
bus-rejsen fra Roskilde til Silkeborg skaber 12.66kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Roskilde

Populære ruter

Weekendudflugter fra Roskilde

Internationale ruter fra Roskilde og nærliggende områder

Andre destinationer fra Roskilde

Hovedruter til Silkeborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter