Bus Fredericia - Silkeborg priser fra 267,03 kr.

Start fra
267,03 kr.

Fredericia til Silkeborg af bus

Rejsen fra Fredericia til Silkeborg by bus er 68,48 km og tager 3 t. og 25 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.25 og den sidste kl 16.40. Det er muligt at rejse fra Fredericia til Silkeborg med bus for så lidt som 267,03 kr. eller så meget som 326,54 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 267,03 kr..

Laveste pris267,03 kr.
Rejsens varighed3 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris267,03 kr.
Højeste pris326,54 kr.
Første afgang09.25
Sidste afgang16.40
Afstand68,48 km
AfgangFredericia
AnkomstSilkeborg
TransportørerFlixBus

Hvad tid skal busserne til Silkeborg forlade?

For at komme fra Fredericia til Silkeborg med bus vil det tage dig 3 t. og 25 min.. Den første afgang er planlagt på 09.25, mens den sidste bus er på 16.40. Mens den første bus afgår kl 09.25, den sidste forlader Fredericia på 16.40. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 3 t. og 25 min., men det kan tage dig kun 3 t. og 10 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Fredericia til Silkeborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Fredericia til Silkeborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Fredericia til Silkeborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Fredericia til Silkeborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Fredericia til Silkeborg

De billigste Fredericia - Silkeborg busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Silkeborg med bus

Når du rejser til Silkeborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Fredericia til Silkeborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Fredericia til Silkeborg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Fredericia til Silkeborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
4.79kg
Bus
5.14kg
Fly
13.7kg
Bil
10.96kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Fredericia til Silkeborg?
En bus-billet fra Fredericia til Silkeborg er 296,79 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 267,03 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Fredericia til Silkeborg?
Den billigste billet, du kan få fra Fredericia til Silkeborg, er 267,03 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Fredericia og Silkeborg ved bus?
Fredericia til Silkeborg er 68,48 km.
Hvor længe varer bus mellem Fredericia og Silkeborg?
Fredericia til Silkeborg er i gennemsnit 3 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 10 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Fredericia til Silkeborg?
Fredericia til Silkeborg har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Fredericia til Silkeborg?
Den tidligste bus fra Fredericia til Silkeborg afgår ved 09.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Fredericia til Silkeborg?
Den seneste bus fra Fredericia til Silkeborg afgår ved 16.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Fredericia til Silkeborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 267,03 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Fredericia til Silkeborg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Fredericia for at gå til Silkeborg. Du kan gå fra Fredericia st, og du kan nå frem til Silkeborg st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Fredericia til Silkeborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Fredericia og Silkeborg er 3 t. og 10 min..
Er der en direkte bus fra Fredericia til Silkeborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Fredericia og Silkeborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Fredericia til Silkeborg af bus?
bus-rejsen fra Fredericia til Silkeborg skaber 5.14kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Fredericia

Populære ruter

Weekendudflugter fra Fredericia

Internationale ruter fra Fredericia og nærliggende områder

Andre destinationer fra Fredericia

Hovedruter til Silkeborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter