Bus Fredericia - Randers priser fra 66,94 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Fredericia til Randers af bus

Rejsen fra Fredericia til Randers by bus er 101,19 km og tager 1 t. og 53 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 10.05 og den sidste kl 19.55. Det er muligt at rejse fra Fredericia til Randers med bus for så lidt som 66,94 kr. eller så meget som 66,94 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 66,94 kr..

Laveste pris66,94 kr.
Rejsens varighed1 t. og 53 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris66,94 kr.
Højeste pris66,94 kr.
Første afgang10.05
Sidste afgang19.55
Afstand101,19 km
AfgangFredericia
AnkomstRanders
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Randers?

For at komme fra Fredericia til Randers med bus vil det tage dig 1 t. og 53 min.. Den første afgang er planlagt på 10.05, mens den sidste bus er på 19.55. Mens den første bus afgår kl 10.05, den sidste forlader Fredericia på 19.55. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 1 t. og 53 min., men det kan tage dig kun 1 t. og 50 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Fredericia til Randers
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Fredericia til Randers.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Fredericia til Randers, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Fredericia til Randers.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Fredericia til Randers

De billigste Fredericia - Randers busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Randers med bus

Når du rejser til Randers med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Fredericia til Randers
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Fredericia til Randers med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Fredericia til Randers CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
7.08kg
Bus
7.59kg
Fly
20.24kg
Bil
16.19kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Fredericia til Randers?
En bus-billet fra Fredericia til Randers er 66,94 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 66,94 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Fredericia til Randers?
Den billigste billet, du kan få fra Fredericia til Randers, er 66,94 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Fredericia og Randers ved bus?
Fredericia til Randers er 101,19 km.
Hvor længe varer bus mellem Fredericia og Randers?
Fredericia til Randers er i gennemsnit 1 t. og 53 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 50 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Fredericia til Randers?
Fredericia til Randers har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Fredericia til Randers?
Den tidligste bus fra Fredericia til Randers afgår ved 10.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Fredericia til Randers?
Den seneste bus fra Fredericia til Randers afgår ved 19.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Fredericia til Randers?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 66,94 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Fredericia til Randers af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Fredericia og Randers er 1 t. og 50 min..
Er der en direkte bus fra Fredericia til Randers?
Ja, der er en direkte bus mellem Fredericia og Randers.
Hvad er CO2-emissionerne for Fredericia til Randers af bus?
bus-rejsen fra Fredericia til Randers skaber 7.59kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Fredericia

Populære ruter

Weekendudflugter fra Fredericia

Internationale ruter fra Fredericia og nærliggende områder

Andre destinationer fra Fredericia

Hovedruter til Randers

Relaterede ruter

Andre populære ruter