Find et tog fra Randers til Fredericia

Randers til Fredericia af tog

Rejsen fra Randers til Fredericia by tog er 101,19 km og tager 2 t. og 20 min.. Der er 31 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 23.18. Det er muligt at rejse fra Randers til Fredericia med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed2 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag31
Første afgang00.01
Sidste afgang23.18
Afstand101,19 km
AfgangRanders
AnkomstFredericia
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Randers til Fredericia.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Randers til Fredericia. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Randers til Fredericia?

I gennemsnit tog billetter fra Randers til Fredericia omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Randers til Fredericia?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Randers -. Fredericia

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Randers til Fredericia planlagt?

Det vil tage dig 2 t. og 20 min. at nå Fredericia. Den tidligste Toget kører Randers på 00.01, mens den sidste blade på 23.18. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t. og 20 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Fredericia i 1 t. og 42 min.. Det første tog kører fra Randers på 00.01, mens den sidste blade på 23.18.

Hvilke stationer gør togene til Fredericia orlov fra?

Togene til Fredericia forlade Randers fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Randers til Fredericia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Randers til Fredericia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Randers til Fredericia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Randers til Fredericia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Randers til Fredericia

De billigste Randers - Fredericia togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Fredericia med tog

Når du rejser til Fredericia med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Randers til Fredericia
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Randers til Fredericia med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Randers til Fredericia CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
7.08kg
Bus
7.59kg
Fly
20.24kg
Bil
16.19kg
Hvad er CO2-emissionerne for Randers til Fredericia med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Randers og Fredericia er 7.08kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Randers og Fredericia? Ved at tage toget mellem Randers og Fredericia sparer du 13.16kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.51kg i forhold til bussen og 9.11kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Randers og Fredericia ved tog?
Randers til Fredericia er 101,19 km.
Hvor længe varer tog mellem Randers og Fredericia?
Randers til Fredericia er i gennemsnit 2 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 42 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Randers til Fredericia?
Randers til Fredericia har i gennemsnit 31 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Randers til Fredericia?
Den tidligste tog fra Randers til Fredericia afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Randers til Fredericia?
Den seneste tog fra Randers til Fredericia afgår ved 23.18. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Randers til Fredericia?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Randers for at gå til Fredericia. Du kan gå fra Randers St., og du kan nå frem til Fredericia st.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Randers til Fredericia?
Der er i gennemsnit 16 fra Randers at gå til Fredericia.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Randers til Fredericia af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Randers og Fredericia er 1 t. og 42 min..
Er der en direkte tog fra Randers til Fredericia?
Ja, der er en direkte tog mellem Randers og Fredericia.
Hvad er CO2-emissionerne for Randers til Fredericia af tog?
tog-rejsen fra Randers til Fredericia skaber 7.08kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Randers

Populære ruter

Weekendudflugter fra Randers

Internationale ruter fra Randers og nærliggende områder

Andre destinationer fra Randers

Hovedruter til Fredericia

Relaterede ruter

Andre populære ruter