Find et tog fra Randers til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 47,04 kr.
Rejse varighed 3 t 27 min
Forbindelser pr dag 56
Første afgang: 01:15
Sidste afgang 01:20
Afstand 35 km

De bedste tilbud til dit tog fra Randers til Århus på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Århus. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Randers til Århus, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Randers til Århus?

I gennemsnit tog billetter fra Randers til Århus omkostninger 215,99 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 47,04 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Randers til Århus med tog?

For at komme til Århus med tog, kan du stole på rejseplanen , dsb, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Randers til Århus

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Randers til Århus planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Århus i 30 min, men i gennemsnit tager 3 t 27 min. Den første tog ledes til Århusy er på 01:15, mens den sidste blade Randers på 01:20.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Randers - Århus?

De tog til Århus kan efterlade fra Randers St. , Randers St./Viborgvej og ankommer til Aarhus H , Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej).

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.