Find et tog fra Horsens til Odense

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Horsens til Odense af tog

Rejsen fra Horsens til Odense by tog er 61,8 km og tager 1 t. og 23 min.. Der er 59 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.49 og den sidste kl 22.49. Det er muligt at rejse fra Horsens til Odense med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 23 min.
Tilslutning pr. dag59
Første afgang00.49
Sidste afgang22.49
Afstand61,8 km
AfgangHorsens
AnkomstOdense
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Horsens til Odense.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Horsens til Odense?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Horsens til Odense er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Horsens til Odense kan være omkring .

Tog fra Horsens til Odense: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Horsens og Odense.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Horsens til Odense planlagt?

De tog, der kører mellem Horsens og Odense tage 1 t. og 23 min.. Det første tog afgår kl 00.49, mens den sidste er ved 22.49 Mens det første tog til Odense blade på 00.49, er den sidste planlagt til 22.49. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t. og 23 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Odense i 1 t. og 5 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Horsens og Odense?

Du kan tage toget til Odense på Station service sortie autoroute,Horsens st, som ankommer til Odense st,Holmstrup st,Odense Sygehus St.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Horsens til Odense
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Odense.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Odense, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Odense.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Horsens til Odense

De billigste Horsens - Odense togbilletter kan findes for så lavt som 176,14 kr., hvis du er heldig, eller 186,77 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 193,40 kr..

Find den bedste dag at rejse til Odense med tog

Når du rejser til Odense med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Horsens til Odense
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Odense med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Horsens til Odense CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.33kg
Bus
4.64kg
Fly
12.36kg
Bil
9.89kg
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Odense med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Horsens og Odense er 4.33kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Horsens og Odense? Ved at tage toget mellem Horsens og Odense sparer du 8.03kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.31kg i forhold til bussen og 5.56kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Horsens og Odense ved tog?
Horsens til Odense er 61,8 km.
Hvor længe varer tog mellem Horsens og Odense?
Horsens til Odense er i gennemsnit 1 t. og 23 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 5 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Horsens til Odense?
Horsens til Odense har i gennemsnit 59 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Horsens til Odense?
Den tidligste tog fra Horsens til Odense afgår ved 00.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Horsens til Odense?
Den seneste tog fra Horsens til Odense afgår ved 22.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Horsens til Odense?
Der er i gennemsnit 23 fra Horsens at gå til Odense.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Odense af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Horsens og Odense er 1 t. og 5 min..
Er der en direkte tog fra Horsens til Odense?
Ja, der er en direkte tog mellem Horsens og Odense.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Odense af tog?
tog-rejsen fra Horsens til Odense skaber 4.33kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Odense

Relaterede ruter

Andre populære ruter