Find et tog fra Horsens til Roskilde

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Horsens til Roskilde af tog

Rejsen fra Horsens til Roskilde by tog er 141,82 km og tager 3 t. og 1 min.. Der er 27 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.05 og den sidste kl 22.49. Det er muligt at rejse fra Horsens til Roskilde med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 1 min.
Tilslutning pr. dag27
Første afgang00.05
Sidste afgang22.49
Afstand141,82 km
AfgangHorsens
AnkomstRoskilde
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Horsens til Roskilde.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Roskilde. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Horsens til Roskilde, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Horsens til Roskilde?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Horsens til Roskilde er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Horsens til Roskilde kan være omkring .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Horsens til Roskilde?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Horsens -. Roskilde

Hvor lang tid vil det tage dig fra Horsens til Roskilde med tog og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 3 t. og 1 min. at nå Roskilde. Den tidligste Toget kører Horsens på 00.05, mens den sidste blade på 22.49. Med de hurtigste forbindelser vil du være i Roskilde i 2 t. og 26 min., men i gennemsnit tager 3 t. og 1 min.. Den første tog ledes til Roskildey er på 00.05, mens den sidste blade Horsens på 22.49.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Horsens - Roskilde?

De tog til Roskilde kan efterlade fra Horsens st,Station service sortie autoroute og ankommer til Roskilde st,Trekroner st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Horsens til Roskilde
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Roskilde.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Roskilde, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Roskilde.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Horsens til Roskilde

De billigste Horsens - Roskilde togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Roskilde med tog

Når du rejser til Roskilde med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Horsens til Roskilde
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Roskilde med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Horsens til Roskilde CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.93kg
Bus
10.64kg
Fly
28.36kg
Bil
22.69kg
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Roskilde med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Horsens og Roskilde er 9.93kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Horsens og Roskilde? Ved at tage toget mellem Horsens og Roskilde sparer du 18.43kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.71kg i forhold til bussen og 12.76kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Horsens og Roskilde ved tog?
Horsens til Roskilde er 141,82 km.
Hvor længe varer tog mellem Horsens og Roskilde?
Horsens til Roskilde er i gennemsnit 3 t. og 1 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 26 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Horsens til Roskilde?
Horsens til Roskilde har i gennemsnit 27 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Horsens til Roskilde?
Den tidligste tog fra Horsens til Roskilde afgår ved 00.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Horsens til Roskilde?
Den seneste tog fra Horsens til Roskilde afgår ved 22.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Horsens til Roskilde?
Der er i gennemsnit 3 fra Horsens at gå til Roskilde.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Roskilde af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Horsens og Roskilde er 2 t. og 26 min..
Er der en direkte tog fra Horsens til Roskilde?
Ja, der er en direkte tog mellem Horsens og Roskilde.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Roskilde af tog?
tog-rejsen fra Horsens til Roskilde skaber 9.93kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Roskilde

Relaterede ruter

Andre populære ruter