Find et tog fra Århus til Roskilde

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Roskilde

Rejse detaljer

Bedste pris 35,08 kr.
Rejse varighed 2 t 27 min
Forbindelser pr dag 46
Første afgang: 02:51
Sidste afgang 22:58
Afstand 130 km

De bedste tilbud til dit tog fra Århus til Roskilde på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Århus til Roskilde i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Århus til Roskilde?

I gennemsnit tog billetter fra Århus til Roskilde omkostninger 217,70 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 35,08 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Århus y til Roskilde med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Roskilde tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Århus til Roskilde

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Roskilde med tog?

I gennemsnit tager det 2 t 27 min at komme til Roskilde med tog, men du bliver nødt 47 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :02:51, mens den sidste blade :Århus på 22:58.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Århus til Roskilde?

De tog til Roskilde kan efterlade fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Roskilde St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Da rejsen mellem Århus og Roskilde er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.