Find et tog fra Melby til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 53,42 kr.
Rejse varighed 3 t 24 min
Forbindelser pr dag 56
Første afgang: 08:10
Sidste afgang 00:55
Afstand 52 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Melby til København.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Melby til København i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Melby til København?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Melby til København til 53,42 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til København omkostninger i gennemsnit 58,97 kr..

Tog fra Melby til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Melby -. København

Tog fra Melby til København

Hvor lang tid tager det fra Melby til København og hvornår togene forlader?

Det første tog til København blade på 08:10, mens den sidste på 00:55. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 24 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 1 t 12 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Melby og København?

De tog til København kan efterlade fra Melby St. og ankommer til Østerport St., København H.

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

For korte afstande som mellem Melby og København, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.