Find et tog fra Århus til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Rejse varighed 3 t 17 min
Forbindelser pr dag 60
Første afgang: 02:50
Sidste afgang 01:52
Afstand 40 km

Med virail de billigste togbilletter fra Århus til Horsens.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Horsens til 48,63 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit 207,88 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Århus til Horsens?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Horsens tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Århus til Horsens

Hvad tid gøre togene til Horsens orlov, og hvor længe er rejsen?

Mens det første tog til Horsens blade på 02:51, er den sidste planlagt til 01:52. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t 8 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Horsens i 26 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Horsens?

Togene kører Århus fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Horsens St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Århus og Horsens er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.