Find et tog fra Næstved til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 340,84 kr.
Rejse varighed 3 t 44 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 04:35
Sidste afgang 00:59
Afstand 139 km

De bedste tilbud til dit tog fra Næstved til Horsens på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Næstved til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Næstved til Horsens?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Næstved til Horsens fra 340,84 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 346,88 kr..

Tog fra Næstved til Horsens: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også DSB betjener toget rute Næstved -. Horsens

Tog fra Næstved til Horsens

Hvor lang tid tager det fra Næstved til Horsens og hvornår togene forlader?

I gennemsnit tager det 3 t 44 min at komme til Horsens med tog, men du bliver nødt 2 t 43 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04:35, mens den sidste blade :Næstved på 00:59.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Næstved og Horsens?

De tog til Horsens kan efterlade fra Næstved St. og ankommer til Horsens St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.