Find et tog fra Herning til Horsens

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Horsens af tog

Rejsen fra Herning til Horsens by tog er 62,77 km og tager 1 t. og 47 min.. Der er 24 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.42 og den sidste kl 23.29. Det er muligt at rejse fra Herning til Horsens med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 47 min.
Tilslutning pr. dag24
Første afgang04.42
Sidste afgang23.29
Afstand62,77 km
AfgangHerning
AnkomstHorsens
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra Herning til Horsens på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Herning til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Herning til Horsens?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Herning til Horsens også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Herning til Horsens?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Herning til Horsens tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra Herning til Horsens og hvornår togene forlader?

Det første tog til Horsens blade på 04.42, mens den sidste på 23.29. For at komme fra Herning til Horsens med tog, skal du 1 t. og 47 min.. I gennemsnit tager det 1 t. og 47 min. at komme til Horsens med tog, men du bliver nødt 1 t. og 19 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.42, mens den sidste blade :Herning på 23.29.

Hvilke stationer gør togene til Horsens orlov fra?

Du kan tage toget til Horsens på Herning st,Herning Messecenter st, som ankommer til Station service sortie autoroute,Horsens st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Horsens
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Horsens.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Horsens, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Horsens.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Horsens

De billigste Herning - Horsens togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Horsens med tog

Når du rejser til Horsens med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Horsens
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Horsens med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Horsens CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.39kg
Bus
4.71kg
Fly
12.55kg
Bil
10.04kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Horsens med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Horsens er 4.39kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Horsens? Ved at tage toget mellem Herning og Horsens sparer du 8.16kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.32kg i forhold til bussen og 5.65kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Horsens ved tog?
Herning til Horsens er 62,77 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Horsens?
Herning til Horsens er i gennemsnit 1 t. og 47 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 19 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Horsens?
Herning til Horsens har i gennemsnit 24 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Horsens?
Den tidligste tog fra Herning til Horsens afgår ved 04.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Horsens?
Den seneste tog fra Herning til Horsens afgår ved 23.29. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Horsens af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Horsens er 1 t. og 19 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Horsens?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Horsens.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Horsens af tog?
tog-rejsen fra Herning til Horsens skaber 4.39kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Horsens

Relaterede ruter

Andre populære ruter