Find et tog fra Herning til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 58,20 kr.
Rejse varighed 2 t 15 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 05:59
Sidste afgang 00:14
Afstand 63 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Herning til Horsens.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Horsens. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Herning til Horsens, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Herning til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Herning til Horsens til 58,20 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit 91,13 kr..

Tog fra Herning til Horsens: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Herning og Horsens.

Tog fra Herning til Horsens

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Herning til Horsens planlagt?

Det første tog til Horsens blade på 05:59, mens den sidste på 00:14. I gennemsnit, rejsen varer 2 t 15 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Horsens i 1 t 14 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Herning - Horsens?

Togene til Horsens forlade Herning fra Herning St. og ankommer i Horsens St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.