Find et tog fra Køge til Langeskov

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Køge til Langeskov af tog

Rejsen fra Køge til Langeskov by tog er 101,6 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Køge til Langeskov med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand101,6 km
AfgangKøge
AnkomstLangeskov
Billige tog billetter fra Køge til Langeskov
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Køge til Langeskov.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Køge til Langeskov, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Køge til Langeskov.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Køge til Langeskov CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
7.11kg
Bus
7.62kg
Fly
20.32kg
Bil
16.26kg
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Langeskov med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Køge og Langeskov er 7.11kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Køge og Langeskov? Ved at tage toget mellem Køge og Langeskov sparer du 13.21kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.51kg i forhold til bussen og 9.15kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Køge og Langeskov ved tog?
Køge til Langeskov er 101,6 km.
Er der en direkte tog fra Køge til Langeskov?
Ja, der er en direkte tog mellem Køge og Langeskov.
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Langeskov af tog?
tog-rejsen fra Køge til Langeskov skaber 7.11kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Køge

Populære ruter

Internationale ruter fra Køge og nærliggende områder

Andre destinationer fra Køge

Hovedruter til Langeskov

Relaterede ruter

Andre populære ruter