Find et tog fra Køge til Vejle

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Køge til Vejle af tog

Rejsen fra Køge til Vejle by tog er 168,83 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Køge til Vejle med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand168,83 km
AfgangKøge
AnkomstVejle
Billige tog billetter fra Køge til Vejle
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Køge til Vejle.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Køge til Vejle, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Køge til Vejle.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Køge til Vejle CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
11.82kg
Bus
12.66kg
Fly
33.77kg
Bil
27.01kg
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Vejle med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Køge og Vejle er 11.82kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Køge og Vejle? Ved at tage toget mellem Køge og Vejle sparer du 21.95kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.84kg i forhold til bussen og 15.19kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Køge og Vejle ved tog?
Køge til Vejle er 168,83 km.
Er der en direkte tog fra Køge til Vejle?
Ja, der er en direkte tog mellem Køge og Vejle.
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Vejle af tog?
tog-rejsen fra Køge til Vejle skaber 11.82kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Køge

Populære ruter

Internationale ruter fra Køge og nærliggende områder

Andre destinationer fra Køge

Hovedruter til Vejle

Relaterede ruter

Andre populære ruter