Find et tog fra Køge til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 367,75 kr.
Rejse varighed 4 t 41 min
Forbindelser pr dag 26
Første afgang: 02:43
Sidste afgang 00:53
Afstand 153 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Køge til Horsens.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Køge til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Køge til Horsens?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Køge til Horsens er af 368,70 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Køge til Horsens kan være omkring 367,75 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Køge til Horsens?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Køge -. Horsens

Tog fra Køge til Horsens

Hvad tid gøre togene til Horsens orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til Horsens blade på 02:43, mens den sidste på 00:53. I gennemsnit, rejsen varer 4 t 41 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Horsens i 2 t 33 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Køge og Horsens?

Togene til Horsens forlade Køge fra Køge St. og ankommer i Horsens St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.