Find et tog fra Køge til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 48,63 kr.
Rejse varighed 53 min
Forbindelser pr dag 69
Første afgang: 02:07
Sidste afgang 00:47
Afstand 34 km

De bedste tilbud til dit tog fra Køge til København på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Køge til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Køge til København fra 48,63 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 54,72 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Køge til København?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Køge og København.

Tog fra Køge til København

Hvad tid gøre togene til København orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til København blade på 02:07, mens den sidste på 00:47. I gennemsnit, rejsen varer 53 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 33 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Køge - København?

De tog til København kan efterlade fra Køge St. og ankommer til København H, Østerport St..

For korte afstande som mellem Køge og København, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.