Find et tog fra Hørsholm til København

Hørsholm til København af tog

Rejsen fra Hørsholm til København by tog er 23,18 km og tager 0 t. og 46 min.. Der er 59 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.06 og den sidste kl 22.55. Det er muligt at rejse fra Hørsholm til København med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 46 min.
Tilslutning pr. dag59
Første afgang00.06
Sidste afgang22.55
Afstand23,18 km
AfgangHørsholm
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Hørsholm til København.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Hørsholm til København?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Hørsholm til København også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Hørsholm til København?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Hørsholm til København tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra Hørsholm til København og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 0 t. og 46 min. at nå København. Den tidligste Toget kører Hørsholm på 00.06, mens den sidste blade på 22.55. Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 0 t. og 31 min., men i gennemsnit tager 0 t. og 46 min.. Den første tog ledes til Københavny er på 00.06, mens den sidste blade Hørsholm på 22.55.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Hørsholm til København?

Togene kører Hørsholm fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hørsholm til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hørsholm til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hørsholm til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hørsholm til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hørsholm til København

De billigste Hørsholm - København togbilletter kan findes for så lavt som -901,89 kr., hvis du er heldig, eller -65,68 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 36,37 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hørsholm til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hørsholm til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hørsholm til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.62kg
Bus
1.74kg
Fly
4.64kg
Bil
3.71kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hørsholm til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hørsholm og København er 1.62kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hørsholm og København? Ved at tage toget mellem Hørsholm og København sparer du 3.02kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.12kg i forhold til bussen og 2.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hørsholm og København ved tog?
Hørsholm til København er 23,18 km.
Hvor længe varer tog mellem Hørsholm og København?
Hørsholm til København er i gennemsnit 0 t. og 46 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 31 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hørsholm til København?
Hørsholm til København har i gennemsnit 59 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hørsholm til København?
Den tidligste tog fra Hørsholm til København afgår ved 00.06. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hørsholm til København?
Den seneste tog fra Hørsholm til København afgår ved 22.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hørsholm til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hørsholm og København er 0 t. og 31 min..
Er der en direkte tog fra Hørsholm til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Hørsholm og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Hørsholm til København af tog?
tog-rejsen fra Hørsholm til København skaber 1.62kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hørsholm

Populære ruter

Internationale ruter fra Hørsholm og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hørsholm

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter