Find et tog fra Odense til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Rejse varighed 2 t 32 min
Forbindelser pr dag 125
Første afgang: 02:42
Sidste afgang 01:30
Afstand 140 km

Med virail de billigste togbilletter fra Odense til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Odense til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Odense til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Odense til København fra 289,02 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 299,01 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Odense til København med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Odense og København.

Tog fra Odense til København

Hvor lang tid tager det fra Odense til København og hvornår togene forlader?

Det første tog til København blade på 02:53, mens den sidste på 01:30. I gennemsnit, rejsen varer 2 t 31 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 1 t 9 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Odense - København?

De tog til København kan efterlade fra Odense St., Odense Sygehus St. og ankommer til Østerport St., København H.

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

For korte afstande som mellem Odense og København, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.