Find et tog fra Odense til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 294 kr.
Rejse varighed 3 t 50 min
Forbindelser pr dag 37
Første afgang: 01:53
Sidste afgang 22:13
Afstand 140 km

Med virail de billigste togbilletter fra Odense til København.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

I gennemsnit tog billetter fra Odense til København omkostninger 294 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 294 kr..

Tog fra Odense til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også dsb betjener toget rute Odense -. København

Tog fra Odense til København

Hvor lang tid tager det fra Odense til København og hvornår togene forlader?

Det første tog til København blade på 01:53, mens den sidste på 22:13. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 50 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 2 t 40 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Odense - København?

Du kan tage toget til København på Odense St. , Odense Sygehus St., som ankommer til København H, Østerport St. , Vemb St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Odense og København, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.