Find et tog fra Hvidovre til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 12,75 kr.
Rejse varighed 17 min
Forbindelser pr dag 73
Første afgang: 02:15
Sidste afgang 23:55
Afstand 6 km

Med virail de billigste togbilletter fra Hvidovre til København.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Hvidovre til København i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Hvidovre til København fra 12,75 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 13,63 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Hvidovre til København med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Hvidovre og København.

Tog fra Hvidovre til København

Hvor lang tid til du har brug for at komme til København med tog?

Mens det første tog til København blade på 02:15, er den sidste planlagt til 23:55. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 17 min, men de hurtigste tog kan få dig til at København i 11 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til København og hvor vil du ankommer?

De tog til København vil efterlade fra Hvidovre St. og vil ankomme til Østerport St., København H, København H (togbus).

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

For korte afstande som mellem Hvidovre og København, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.