Find et tog fra Hvidovre til København

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hvidovre til København af tog

Rejsen fra Hvidovre til København by tog er 6,14 km og tager 0 t. og 16 min.. Der er 66 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.13 og den sidste kl 22.55. Det er muligt at rejse fra Hvidovre til København med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 16 min.
Tilslutning pr. dag66
Første afgang00.13
Sidste afgang22.55
Afstand6,14 km
AfgangHvidovre
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Hvidovre til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Hvidovre til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Hvidovre til København?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Hvidovre til København også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilke virksomheder tage dig fra Hvidovre y til København med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Hvidovre -. København

Hvad tid gøre togene til København orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Hvidovre og København tage 0 t. og 16 min.. Det første tog afgår kl 00.13, mens den sidste er ved 22.55 I gennemsnit tager det 0 t. og 16 min. at komme til København med tog, men du bliver nødt 0 t. og 11 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.13, mens den sidste blade :Hvidovre på 22.55.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Hvidovre og København?

Togene kører Hvidovre fra Aalholm St,Ny Ellebjerg St,Vigerslev Alle St,Danshoej St og ankommer til Copenhagen Airport,Koebenhavn Ingerslevsgade.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hvidovre til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hvidovre til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hvidovre til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hvidovre til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hvidovre til København

De billigste Hvidovre - København togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hvidovre til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hvidovre til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hvidovre til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.43kg
Bus
0.46kg
Fly
1.23kg
Bil
0.98kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hvidovre og København er 0.43kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hvidovre og København? Ved at tage toget mellem Hvidovre og København sparer du 0.8kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.03kg i forhold til bussen og 0.55kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hvidovre og København ved tog?
Hvidovre til København er 6,14 km.
Hvor længe varer tog mellem Hvidovre og København?
Hvidovre til København er i gennemsnit 0 t. og 16 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 11 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hvidovre til København?
Hvidovre til København har i gennemsnit 66 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hvidovre til København?
Den tidligste tog fra Hvidovre til København afgår ved 00.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hvidovre til København?
Den seneste tog fra Hvidovre til København afgår ved 22.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Hvidovre til København?
Der er i gennemsnit 58 fra Hvidovre at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hvidovre til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hvidovre og København er 0 t. og 11 min..
Er der en direkte tog fra Hvidovre til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Hvidovre og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til København af tog?
tog-rejsen fra Hvidovre til København skaber 0.43kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hvidovre

Populære ruter

Internationale ruter fra Hvidovre og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hvidovre

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter