Find et tog fra Hvidovre til Ålborg

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hvidovre til Ålborg af tog

Rejsen fra Hvidovre til Ålborg by tog er 220,89 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hvidovre til Ålborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand220,89 km
AfgangHvidovre
AnkomstÅlborg
Billige tog billetter fra Hvidovre til Ålborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hvidovre til Ålborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hvidovre til Ålborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hvidovre til Ålborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Hvidovre til Ålborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.46kg
Bus
16.57kg
Fly
44.18kg
Bil
35.34kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Ålborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hvidovre og Ålborg er 15.46kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hvidovre og Ålborg? Ved at tage toget mellem Hvidovre og Ålborg sparer du 28.72kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.11kg i forhold til bussen og 19.88kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hvidovre og Ålborg ved tog?
Hvidovre til Ålborg er 220,89 km.
Er der en direkte tog fra Hvidovre til Ålborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Hvidovre og Ålborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Ålborg af tog?
tog-rejsen fra Hvidovre til Ålborg skaber 15.46kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hvidovre

Populære ruter

Internationale ruter fra Hvidovre og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hvidovre

Hovedruter til Ålborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter