Find et tog fra Roskilde til Ålborg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Ålborg

Rejse detaljer

Bedste pris 426 kr.
Rejse varighed 9 t 19 min
Forbindelser pr dag 99
Første afgang: 02:32
Sidste afgang 23:28
Afstand 205 km

Med virail de billigste togbilletter fra Roskilde til Ålborg.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Roskilde til Ålborg. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Roskilde til Ålborg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Roskilde til Ålborg til 414 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Ålborg omkostninger i gennemsnit 425,99 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Roskilde y til Ålborg med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Roskilde -. Ålborg

Tog fra Roskilde til Ålborg

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Ålborg med tog?

Det første tog til Ålborg blade på 02:00, mens den sidste på 23:28. I gennemsnit, rejsen varer 7 t 58 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Ålborg i 4 t 8 min.

Hvilke stationer gør togene til Ålborg orlov fra?

Du kan tage toget til Ålborg på Roskilde St., som ankommer til Aalborg St., Aalborg Vestby, Aalborg Vestby St. , Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg Vestby St.).

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.