Find et tog fra Silkeborg til Ålborg

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Silkeborg til Ålborg af tog

Rejsen fra Silkeborg til Ålborg by tog er 100,42 km og tager 3 t. og 18 min.. Der er 23 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.10 og den sidste kl 23.06. Det er muligt at rejse fra Silkeborg til Ålborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag23
Første afgang00.10
Sidste afgang23.06
Afstand100,42 km
AfgangSilkeborg
AnkomstÅlborg
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra Silkeborg til Ålborg på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ålborg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Silkeborg til Ålborg er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Silkeborg til Ålborg kan være omkring .

Tog fra Silkeborg til Ålborg: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Silkeborg -. Ålborg

Hvor lang tid vil det tage dig fra Silkeborg til Ålborg med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Silkeborg og Ålborg tage 3 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 00.10, mens den sidste er ved 23.06 Mens det første tog til Ålborg blade på 00.10, er den sidste planlagt til 23.06. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t. og 18 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Ålborg i 2 t. og 48 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Silkeborg til Ålborg?

Togene til Ålborg forlade Silkeborg fra Silkeborg st og ankommer i Lindholm St,Aalborg st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Silkeborg til Ålborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Silkeborg til Ålborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Silkeborg til Ålborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Silkeborg til Ålborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Silkeborg til Ålborg

De billigste Silkeborg - Ålborg togbilletter kan findes for så lavt som 14,21 kr., hvis du er heldig, eller 115,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 221,96 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ålborg med tog

Når du rejser til Ålborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Silkeborg til Ålborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Silkeborg til Ålborg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Silkeborg til Ålborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
7.03kg
Bus
7.53kg
Fly
20.08kg
Bil
16.07kg
Hvad er CO2-emissionerne for Silkeborg til Ålborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Silkeborg og Ålborg er 7.03kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Silkeborg og Ålborg? Ved at tage toget mellem Silkeborg og Ålborg sparer du 13.05kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.5kg i forhold til bussen og 9.04kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Silkeborg og Ålborg ved tog?
Silkeborg til Ålborg er 100,42 km.
Hvor længe varer tog mellem Silkeborg og Ålborg?
Silkeborg til Ålborg er i gennemsnit 3 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 48 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Silkeborg til Ålborg?
Silkeborg til Ålborg har i gennemsnit 23 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Silkeborg til Ålborg?
Den tidligste tog fra Silkeborg til Ålborg afgår ved 00.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Silkeborg til Ålborg?
Den seneste tog fra Silkeborg til Ålborg afgår ved 23.06. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Silkeborg til Ålborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Silkeborg og Ålborg er 2 t. og 48 min..
Er der en direkte tog fra Silkeborg til Ålborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Silkeborg og Ålborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Silkeborg til Ålborg af tog?
tog-rejsen fra Silkeborg til Ålborg skaber 7.03kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Silkeborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Silkeborg

Internationale ruter fra Silkeborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Silkeborg

Hovedruter til Ålborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter