Tog Berlin - Hörschel priser fra 215,71 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Berlin til Hörschel af tog

Rejsen fra Berlin til Hörschel by tog er 276,74 km og tager 5 t. og 38 min.. Der er 51 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.36 og den sidste kl 23.56. Det er muligt at rejse fra Berlin til Hörschel med tog for så lidt som 215,71 kr. eller så meget som 787,71 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 215,71 kr..

Laveste pris215,71 kr.
Rejsens varighed5 t. og 38 min.
Tilslutning pr. dag51
Laveste pris215,71 kr.
Højeste pris787,71 kr.
Første afgang00.36
Sidste afgang23.56
Afstand276,74 km
AfgangBerlin
AnkomstHörschel
TransportørerDeutsche Bahn
Billige tog billetter fra Berlin til Hörschel
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Berlin til Hörschel.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Berlin til Hörschel, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Berlin til Hörschel.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Berlin til Hörschel

De billigste Berlin - Hörschel togbilletter kan findes for så lavt som 143,63 kr., hvis du er heldig, eller 200,26 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 298,05 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hörschel med tog

Når du rejser til Hörschel med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra Berlin til Hörschel
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Berlin til Hörschel med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Berlin til Hörschel CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
19.37kg
Bus
20.76kg
Fly
55.35kg
Bil
44.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Hörschel med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Berlin og Hörschel er 19.37kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Berlin og Hörschel? Ved at tage toget mellem Berlin og Hörschel sparer du 35.98kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.39kg i forhold til bussen og 24.91kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Berlin til Hörschel?
En tog-billet fra Berlin til Hörschel er 456,56 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 215,71 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Berlin til Hörschel?
Den billigste billet, du kan få fra Berlin til Hörschel, er 215,71 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Berlin og Hörschel ved tog?
Berlin til Hörschel er 276,74 km.
Hvor længe varer tog mellem Berlin og Hörschel?
Berlin til Hörschel er i gennemsnit 5 t. og 38 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 50 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Berlin til Hörschel?
Berlin til Hörschel har i gennemsnit 51 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Berlin til Hörschel?
Den tidligste tog fra Berlin til Hörschel afgår ved 00.36. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Berlin til Hörschel?
Den seneste tog fra Berlin til Hörschel afgår ved 23.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Berlin til Hörschel?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 215,71 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Berlin til Hörschel af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Berlin og Hörschel er 2 t. og 50 min..
Er der en direkte tog fra Berlin til Hörschel?
Ja, der er en direkte tog mellem Berlin og Hörschel.
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Hörschel af tog?
tog-rejsen fra Berlin til Hörschel skaber 19.37kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Berlin

Populære ruter

Weekendudflugter fra Berlin

Internationale ruter fra Berlin og nærliggende områder

Andre destinationer fra Berlin

Andre populære ruter