Find et tog fra Kolding til Laven

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Kolding til Laven af tog

Rejsen fra Kolding til Laven by tog er 72,33 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Kolding til Laven med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand72,33 km
AfgangKolding
AnkomstLaven
Billige tog billetter fra Kolding til Laven
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Laven.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Laven, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Laven.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Kolding til Laven CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.06kg
Bus
5.42kg
Fly
14.47kg
Bil
11.57kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Laven med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og Laven er 5.06kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og Laven? Ved at tage toget mellem Kolding og Laven sparer du 9.41kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.36kg i forhold til bussen og 6.51kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kolding og Laven ved tog?
Kolding til Laven er 72,33 km.
Er der en direkte tog fra Kolding til Laven?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og Laven.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Laven af tog?
tog-rejsen fra Kolding til Laven skaber 5.06kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Laven

Relaterede ruter

Andre populære ruter