Tog Kolding - Dortmund priser fra 326,54kr.

Start fra
326,54kr.
Opdage

Kolding til Dortmund af tog

Rejsen fra Kolding til Dortmund by tog er 461,5 km og tager 6 t 14 min. Der er 40 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01:31 og den sidste kl 21:58. Det er muligt at rejse fra Kolding til Dortmund med tog for så lidt som 326,54kr. eller så meget som 594,32kr.. Den bedste pris for denne rejse er 326,54kr..

Bedste pris 326,54kr.
Rejsens varighed 6 t 14 min
Tilslutning pr. dag 40
Laveste pris 326,54kr.
Højeste pris 594,32kr.
Første afgang 01:31
Sidste afgang 21:58
Afstand 461,5 km
Afgang Kolding
Ankomst Dortmund
Transportører Metronom, Eurobahn,

Tog Billetter fra Kolding til Dortmund

  Sep 26
  Mere
  18°
  Sep 27
  Mere
  19°
  Sep 28
  Mere
  17°
  Sep 29
  Mere
  18°
  Sep 30
  Mere
  16°
  Oct 01
  Mere
  15°
  Oct 02
  Mere
  16°
  Oct 03
  Mere
  14°
  Oct 04
  Mere
  13°
  Oct 05
  Mere
  12°
  Oct 06
  Mere
  11°
  Oct 07
  Mere
  14°
  Oct 08
  Mere
  13°
  Oct 09
  Mere
  10°
  Oct 10
  Mere
  10°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
18°

Billige flybilletter tog fra Kolding til Dortmund på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Kolding til Dortmund?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Kolding til Dortmund også for kun 229,84kr., mens den gennemsnitlige pris er 450,83kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Kolding til Dortmund?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Kolding til Dortmund tilbydes af Deutsche Bahn, Bahn, Intercity.

Deutsche Bahn er den tyske nationale selskab. Det dækker ikke kun nationale og internationale langdistance-ruter til nabolandene, men også regionalt, lokalt og forstæder transport.

Vis den fulde beskrivelse Skjul den fulde beskrivelse
Billige billetter fra Kolding til Dortmund
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Dortmund.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Dortmund, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Dortmund.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Dortmund med tog

Når du rejser til Dortmund med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurobahn er et privat jernbaneselskab, der opererer i Tyskland. Det blev grundlagt i 1998 og tilbyder regionale tog- og pendlertog i regionen Nordrhein-Westfalen. Eurobahn kører på flere strækninger, herunder S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 og RB 52. Virksomheden er kendt for sine moderne tog og service af høj kvalitet, herunder gratis Wi-Fi og aircondition. Eurobahn er forpligtet til bæredygtighed og har implementeret flere tiltag for at reducere dens miljøpåvirkning, såsom at bruge energieffektive tog og fremme offentlig transport som et alternativ til at køre bil.

Billettyper og faciliteter fra Kolding til Dortmund

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Kolding til Dortmund.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Tjenester ombord på Metronom, Eurobahn og DB - Regionalbahn fra Kolding til Dortmund
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kolding til Dortmund med tog.
Faciliteter Metronom Eurobahn DB - Regionalbahn DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) EuroCity DB - Intercity
Stille zone
Trådløst internet
Strømstik
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Sovende
Bagage

Kolding til Dortmund CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
2.6kg
Bus
17.4kg
Fly
694.9kg
Bil
67.0kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Dortmund med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og Dortmund er 2.6kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og Dortmund? Ved at tage toget mellem Kolding og Dortmund sparer du 692.3kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 14.7kg i forhold til bussen og 64.4kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Kolding til Dortmund?
En tog-billet fra Kolding til Dortmund er 426,81kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 326,54kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Kolding til Dortmund?
Den billigste billet, du kan få fra Kolding til Dortmund, er 326,54kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Kolding og Dortmund ved tog?
Kolding til Dortmund er 461,5 km.
Hvor længe varer tog mellem Kolding og Dortmund?
Kolding til Dortmund er i gennemsnit 7 t 43 min. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 6 t 14 min.
Hvilke virksomheder opererer fra Kolding til Dortmund?
Kolding til Dortmund er dækket af 7 operatør(er). Du kan finde på Virail Metronom, Eurobahn, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), EuroCity, DB - Intercity levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Kolding til Dortmund?
Kolding til Dortmund har i gennemsnit 40 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Kolding til Dortmund?
Den tidligste tog fra Kolding til Dortmund afgår ved 01:31. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Kolding til Dortmund?
Den seneste tog fra Kolding til Dortmund afgår ved 21:58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Kolding til Dortmund?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 326,54kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kolding til Dortmund?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Kolding for at gå til Dortmund. Du kan gå fra Kolding St., og du kan nå frem til Dortmund Hbf, Dortmund-aplerbeck.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kolding til Dortmund af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Kolding og Dortmund er 6 t 14 min.
Er der en direkte tog fra Kolding til Dortmund?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og Dortmund.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Dortmund af tog?
tog-rejsen fra Kolding til Dortmund skaber 2.6kg CO2-emissioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, produktopdateringer og eksklusive kampagner direkte i din indbakke

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Dortmund

Andre populære ruter