Find et tog fra Kolding til Silkeborg

Kolding til Silkeborg af tog

Rejsen fra Kolding til Silkeborg by tog er 75,76 km og tager 2 t. og 20 min.. Der er 30 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.31 og den sidste kl 22.55. Det er muligt at rejse fra Kolding til Silkeborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed2 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag30
Første afgang00.31
Sidste afgang22.55
Afstand75,76 km
AfgangKolding
AnkomstSilkeborg
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Kolding til Silkeborg.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Kolding til Silkeborg i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Kolding til Silkeborg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Kolding til Silkeborg er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Kolding til Silkeborg kan være omkring .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Kolding til Silkeborg?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Kolding -. Silkeborg

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Kolding til Silkeborg planlagt?

Det første tog til Silkeborg blade på 00.31, mens den sidste på 22.55. For at komme fra Kolding til Silkeborg med tog, skal du 2 t. og 20 min.. I gennemsnit tager det 2 t. og 20 min. at komme til Silkeborg med tog, men du bliver nødt 1 t. og 35 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.31, mens den sidste blade :Kolding på 22.55.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Kolding og Silkeborg?

Du kan tage toget til Silkeborg på , som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Kolding til Silkeborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Silkeborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Silkeborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Silkeborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Kolding til Silkeborg

De billigste Kolding - Silkeborg togbilletter kan findes for så lavt som -2.539,13 kr., hvis du er heldig, eller -131,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 146,01 kr..

Find den bedste dag at rejse til Silkeborg med tog

Når du rejser til Silkeborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Kolding til Silkeborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kolding til Silkeborg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Kolding til Silkeborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.3kg
Bus
5.68kg
Fly
15.15kg
Bil
12.12kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Silkeborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og Silkeborg er 5.3kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og Silkeborg? Ved at tage toget mellem Kolding og Silkeborg sparer du 9.85kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.38kg i forhold til bussen og 6.82kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kolding og Silkeborg ved tog?
Kolding til Silkeborg er 75,76 km.
Hvor længe varer tog mellem Kolding og Silkeborg?
Kolding til Silkeborg er i gennemsnit 2 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 35 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Kolding til Silkeborg?
Kolding til Silkeborg har i gennemsnit 30 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Kolding til Silkeborg?
Den tidligste tog fra Kolding til Silkeborg afgår ved 00.31. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Kolding til Silkeborg?
Den seneste tog fra Kolding til Silkeborg afgår ved 22.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kolding til Silkeborg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Kolding for at gå til Silkeborg. Du kan gå fra Kolding St., og du kan nå frem til Silkeborg st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kolding til Silkeborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Kolding og Silkeborg er 1 t. og 35 min..
Er der en direkte tog fra Kolding til Silkeborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og Silkeborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Silkeborg af tog?
tog-rejsen fra Kolding til Silkeborg skaber 5.3kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Silkeborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter