Tog Kolding - München priser fra 445,55kr.

Start fra
445,55kr.
Opdage

Kolding til München af tog

Rejsen fra Kolding til München by tog er 830,2 km og tager 9 t 21 min. Der er 32 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01:31 og den sidste kl 21:58. Det er muligt at rejse fra Kolding til München med tog for så lidt som 445,55kr. eller så meget som 2.498,52kr.. Den bedste pris for denne rejse er 445,55kr..

Bedste pris 445,55kr.
Rejsens varighed 9 t 21 min
Tilslutning pr. dag 32
Laveste pris 445,55kr.
Højeste pris 2.498,52kr.
Første afgang 01:31
Sidste afgang 21:58
Afstand 830,2 km
Afgang Kolding
Ankomst München
Transportører Nightjet, Metronom,

Tog Billetter fra Kolding til München

  Sep 26
  Mere
  18°
  Sep 27
  Mere
  19°
  Sep 28
  Mere
  17°
  Sep 29
  Mere
  18°
  Sep 30
  Mere
  16°
  Oct 01
  Mere
  15°
  Oct 02
  Mere
  16°
  Oct 03
  Mere
  14°
  Oct 04
  Mere
  13°
  Oct 05
  Mere
  12°
  Oct 06
  Mere
  11°
  Oct 07
  Mere
  14°
  Oct 08
  Mere
  13°
  Oct 09
  Mere
  10°
  Oct 10
  Mere
  10°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
18°

Sammenlign bedste tog priserne fra Kolding til München.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Kolding til München?

I gennemsnit tog billetter fra Kolding til München omkostninger 850,72kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 423,24kr..

Tog fra Kolding til München: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

For at komme til München med tog, kan du stole på Deutsche Bahn, Bahn, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Deutsche Bahn er den tyske nationale selskab. Det dækker ikke kun nationale og internationale langdistance-ruter til nabolandene, men også regionalt, lokalt og forstæder transport.

Vis den fulde beskrivelse Skjul den fulde beskrivelse
Billige billetter fra Kolding til München
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til München.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til München, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til München.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Kolding til München

De billigste Kolding - München togbilletter kan findes for så lavt som 446kr., hvis du er heldig, eller 572kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 736kr..

Find den bedste dag at rejse til München med tog

Når du rejser til München med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

ÖBB Nightjet, der drives af de østrigske føderale jernbaner (ÖBB), tilbyder overnatning med togrejser mellem større europæiske byer, hvilket giver en bekvem og behagelig måde at rejse gennem natten på. Nightjet-togene er udstyret med sovekabiner, sofaer og sæder, hvilket giver passagererne en behagelig og bekvem måde at rejse lange afstande på, mens de sover. Tjenesten kører i hele Østrig og strækker sig til nabolande som Tyskland, Schweiz, Italien og Tjekkiet.

HLB Hessenbahn er et tysk jernbaneselskab, der driver regionale persontog i delstaten Hessen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og er et datterselskab af HLB Basis AG. HLB Hessenbahn kører på flere strækninger i regionen, herunder Frankfurt-Königstein-jernbanen, Taunus-jernbanen og Main-Lahn-jernbanen. Selskabet driver også Frankfurt Airport Express, som giver direkte forbindelser mellem Frankfurt Lufthavn og flere byer i regionen. HLB Hessenbahn er forpligtet til at levere sikre, pålidelige og miljøvenlige transporttjenester til sine passagerer.

Billettyper og faciliteter fra Kolding til München

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity, Nightjet og DB - InterCity Express (ICE) tilbyder, når du rejser fra Kolding til München.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Seated carriage

Disse billetter er ideelle til kortere rejser i løbet af dagen, og de byder på komfortable sæder i vogne med aircondition.

Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Couchette

Disse billetter giver en mere overkommelig mulighed for overnatningsrejser med køjesenge i delte rum, der kan rumme op til 6 passagerer.

Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Sleeper cabin

Disse er de mest komfortable Nightjet-billetter, der byder på enkelt-, dobbelt- eller tredobbelte rum med senge, tæpper og puder til en god nats søvn.

Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.

Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.

Trådløst internet
Stille zone
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Tjenester ombord på Nightjet, Metronom og DB - Intercity fra Kolding til München
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kolding til München med tog.
Faciliteter Nightjet Metronom DB - Intercity DB - Regional Express DB - Regionalbahn HLB Hessenbahn EuroCity DB - InterCity Express (ICE)
Stille zone
Trådløst internet
Strømstik
Bagage
Tilgængelighed
Mad og drikke
Aircondition
Cykel
Sovende

Kolding til München CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.1kg
Bus
27.0kg
Fly
1,079.8kg
Bil
104.1kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til München med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og München er 4.1kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og München? Ved at tage toget mellem Kolding og München sparer du 1,075.7kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 22.9kg i forhold til bussen og 100.1kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Kolding til München?
En tog-billet fra Kolding til München er 1.008,63kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 445,55kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Kolding til München?
Den billigste billet, du kan få fra Kolding til München, er 445,55kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Kolding og München ved tog?
Kolding til München er 830,2 km.
Hvor længe varer tog mellem Kolding og München?
Kolding til München er i gennemsnit 11 t 59 min. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 9 t 21 min.
Hvilke virksomheder opererer fra Kolding til München?
Kolding til München er dækket af 8 operatør(er). Du kan finde på Virail Nightjet, Metronom, DB - Intercity, DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, HLB Hessenbahn, EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Kolding til München?
Kolding til München har i gennemsnit 32 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Kolding til München?
Den tidligste tog fra Kolding til München afgår ved 01:31. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Kolding til München?
Den seneste tog fra Kolding til München afgår ved 21:58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Kolding til München?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 445,55kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kolding til München?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Kolding for at gå til München. Du kan gå fra Kolding St., og du kan nå frem til München, München, Hauptbahnhof Süd, München, Hbf Nord.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kolding til München af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Kolding og München er 9 t 21 min.
Er der en direkte tog fra Kolding til München?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og München.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til München af tog?
tog-rejsen fra Kolding til München skaber 4.1kg CO2-emissioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, produktopdateringer og eksklusive kampagner direkte i din indbakke

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til München

Andre populære ruter