Tog Köln - München priser fra 148,02 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag 594,99 kr.
I morgen 594,99 kr.
2 dage 594,99 kr.
3 dage 594,99 kr.

Köln til München af tog

Rejsen fra Köln til München by tog er 456,49 km og tager 5 t. og 4 min.. Der er 3 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.28 og den sidste kl 23.51. Det er muligt at rejse fra Köln til München med tog for så lidt som 148,02 kr. eller så meget som 1.390,22 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 148,02 kr..

Laveste pris148,02 kr.
Rejsens varighed5 t. og 4 min.
Tilslutning pr. dag3
Laveste pris148,02 kr.
Højeste pris1.390,22 kr.
Første afgang00.28
Sidste afgang23.51
Afstand456,49 km
AfgangKöln
AnkomstMünchen
TransportørerDB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity

Tog Billetter fra Cologne til Munich

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Cologne til Munich

Billige tog billetter fra Köln til München
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Köln til München.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Köln til München, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Köln til München.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Cologne til Munich rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 81,15 kr. til 794,93 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 90% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Köln til München

De billigste Köln - München togbilletter kan findes for så lavt som 232,82 kr., hvis du er heldig, eller 409,19 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 699,57 kr..

Find den bedste dag at rejse til München med tog

Når du rejser til München med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Köln til München

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som DB - InterCity Express (ICE) og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Köln til München.

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, MittelrheinBahn fra Köln til München
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Köln til München med train.
Faciliteter DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity MittelrheinBahn
quiet_zone Stille zone check cross check
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check check cross
accessibility Tilgængelighed check cross check
food_and_drink Mad og drikke check check check
air_con Aircondition check cross check
bicycle Cykel check cross check
sleeper_couchette Sovende check cross check

Köln til München CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
31.95kg
Bus
34.24kg
Fly
91.3kg
Bil
73.04kg
Hvad er CO2-emissionerne for Köln til München med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Köln og München er 31.95kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Köln og München? Ved at tage toget mellem Köln og München sparer du 59.35kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.29kg i forhold til bussen og 41.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Köln til München?
En tog-billet fra Köln til München er 605,55 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 148,02 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Köln til München?
Den billigste billet, du kan få fra Köln til München, er 148,02 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Köln og München ved tog?
Köln til München er 456,49 km.
Hvor længe varer tog mellem Köln og München?
Köln til München er i gennemsnit 5 t. og 4 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 38 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Köln til München?
Köln til München er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, MittelrheinBahn levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Köln til München?
Köln til München har i gennemsnit 3 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Köln til München?
Den tidligste tog fra Köln til München afgår ved 00.28. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Köln til München?
Den seneste tog fra Köln til München afgår ved 23.51. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Köln til München?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 148,02 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Köln til München?
Der er i gennemsnit 2 fra Köln at gå til München.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Köln til München af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Köln og München er 4 t. og 38 min..
Er der en direkte tog fra Köln til München?
Ja, der er en direkte tog mellem Köln og München.
Hvad er CO2-emissionerne for Köln til München af tog?
tog-rejsen fra Köln til München skaber 31.95kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Köln

Populære ruter

Weekendudflugter fra Köln

Internationale ruter fra Köln og nærliggende områder

Andre destinationer fra Köln

Hovedruter til München

Relaterede ruter

Andre populære ruter