Find et tog fra Kolding til Frederiksberg

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Kolding til Frederiksberg af tog

Rejsen fra Kolding til Frederiksberg by tog er 193,81 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Kolding til Frederiksberg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand193,81 km
AfgangKolding
AnkomstFrederiksberg
Billige tog billetter fra Kolding til Frederiksberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Frederiksberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Frederiksberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Frederiksberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Kolding til Frederiksberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.57kg
Bus
14.54kg
Fly
38.76kg
Bil
31.01kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Frederiksberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og Frederiksberg er 13.57kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og Frederiksberg? Ved at tage toget mellem Kolding og Frederiksberg sparer du 25.19kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.97kg i forhold til bussen og 17.44kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kolding og Frederiksberg ved tog?
Kolding til Frederiksberg er 193,81 km.
Er der en direkte tog fra Kolding til Frederiksberg?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og Frederiksberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Frederiksberg af tog?
tog-rejsen fra Kolding til Frederiksberg skaber 13.57kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Frederiksberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter