Find et tog fra Odense til Frederiksberg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 294 kr.
Rejse varighed 3 t 50 min
Forbindelser pr dag 37
Første afgang: 01:53
Sidste afgang 22:13
Afstand 139 km

Med virail de billigste togbilletter fra Odense til Frederiksberg.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Frederiksberg?

I gennemsnit tog billetter fra Odense til Frederiksberg omkostninger 294 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 294 kr..

Tog fra Odense til Frederiksberg: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også dsb betjener toget rute Odense -. Frederiksberg

Tog fra Odense til Frederiksberg

Hvor lang tid tager det fra Odense til Frederiksberg og hvornår togene forlader?

Det første tog til Frederiksberg blade på 01:53, mens den sidste på 22:13. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 50 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Frederiksberg i 2 t 40 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Odense - Frederiksberg?

Du kan tage toget til Frederiksberg på Odense Sygehus St. , Odense St., som ankommer til Vemb St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Odense og Frederiksberg, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.