Find et tog fra Odense til Frederiksberg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 282,05 kr.
Rejse varighed 3 t 8 min
Forbindelser pr dag 154
Første afgang: 02:25
Sidste afgang 00:30
Afstand 139 km

De bedste tilbud til dit tog fra Odense til Frederiksberg på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Frederiksberg. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Odense til Frederiksberg, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Odense til Frederiksberg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Odense til Frederiksberg til 282,05 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Frederiksberg omkostninger i gennemsnit 284,45 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Odense y til Frederiksberg med tog?

For at komme til Frederiksberg med tog, kan du stole på DSB, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Odense til Frederiksberg

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Odense til Frederiksberg planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Frederiksberg i 1 t 21 min, men i gennemsnit tager 3 t 8 min. Den første tog ledes til Frederiksbergy er på 02:25, mens den sidste blade Odense på 00:30.

Hvilke stationer gør togene til Frederiksberg orlov fra?

De tog til Frederiksberg vil efterlade fra Odense Sygehus St., Odense St. og vil ankomme til Fuglebakken St., Carlsberg St., Frederiksberg St. (Metro).

For korte afstande som mellem Odense og Frederiksberg, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.