Find et tog fra Odense til Frederiksberg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i Frederiksberg

Rejse detaljer

Bedste pris 283 kr.
Rejse varighed 2 t 50 min
Forbindelser pr dag 161
Første afgang: 02:25
Sidste afgang 01:53
Afstand 139 km

De bedste tilbud til dit tog fra Odense til Frederiksberg på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Frederiksberg. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Odense til Frederiksberg, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Odense til Frederiksberg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Odense til Frederiksberg til 283 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Frederiksberg omkostninger i gennemsnit 285,41 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Odense y til Frederiksberg med tog?

For at komme til Frederiksberg med tog, kan du stole på rejseplanen , dsb, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Odense til Frederiksberg

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Odense til Frederiksberg planlagt?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Frederiksberg i 1 t 21 min, men i gennemsnit tager 2 t 50 min. Den første tog ledes til Frederiksbergy er på 02:25, mens den sidste blade Odense på 01:53.

Hvilke stationer gør togene til Frederiksberg orlov fra?

De tog til Frederiksberg vil efterlade fra Odense St. , Odense Sygehus St. og vil ankomme til Fuglebakken St., Frederiksberg St. (Metro) , Carlsberg St..

For korte afstande som mellem Odense og Frederiksberg, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.