Find et tog fra Odense til Frederiksberg

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Odense til Frederiksberg af tog

Rejsen fra Odense til Frederiksberg by tog er 138,83 km og tager 1 t. og 53 min.. Der er 175 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.37 og den sidste kl 23.35. Det er muligt at rejse fra Odense til Frederiksberg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 53 min.
Tilslutning pr. dag175
Første afgang00.37
Sidste afgang23.35
Afstand138,83 km
AfgangOdense
AnkomstFrederiksberg
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Odense til Frederiksberg.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Odense til Frederiksberg i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Odense til Frederiksberg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Odense til Frederiksberg til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Frederiksberg omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Odense til Frederiksberg?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Odense -. Frederiksberg

Hvor lang tid tager det fra Odense til Frederiksberg og hvornår togene forlader?

Det første tog til Frederiksberg blade på 00.37, mens den sidste på 23.35. For at komme fra Odense til Frederiksberg med tog, skal du 1 t. og 53 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t. og 53 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Frederiksberg i 1 t. og 19 min.. Det første tog kører fra Odense på 00.37, mens den sidste blade på 23.35.

Hvilke stationer gør togene til Frederiksberg orlov fra?

Togene kører Odense fra Odense Sygehus St,Odense st,Holmstrup st og ankommer til Peter Bangs Vej St.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Odense til Frederiksberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Odense til Frederiksberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Odense til Frederiksberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Odense til Frederiksberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Odense til Frederiksberg

De billigste Odense - Frederiksberg togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Frederiksberg med tog

Når du rejser til Frederiksberg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Odense til Frederiksberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Odense til Frederiksberg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Odense til Frederiksberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.72kg
Bus
10.41kg
Fly
27.77kg
Bil
22.21kg
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til Frederiksberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Odense og Frederiksberg er 9.72kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Odense og Frederiksberg? Ved at tage toget mellem Odense og Frederiksberg sparer du 18.05kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.69kg i forhold til bussen og 12.49kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Odense og Frederiksberg ved tog?
Odense til Frederiksberg er 138,83 km.
Hvor længe varer tog mellem Odense og Frederiksberg?
Odense til Frederiksberg er i gennemsnit 1 t. og 53 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 19 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Odense til Frederiksberg?
Odense til Frederiksberg har i gennemsnit 175 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Odense til Frederiksberg?
Den tidligste tog fra Odense til Frederiksberg afgår ved 00.37. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Odense til Frederiksberg?
Den seneste tog fra Odense til Frederiksberg afgår ved 23.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Odense til Frederiksberg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Odense og Frederiksberg er 1 t. og 19 min..
Er der en direkte tog fra Odense til Frederiksberg?
Ja, der er en direkte tog mellem Odense og Frederiksberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til Frederiksberg af tog?
tog-rejsen fra Odense til Frederiksberg skaber 9.72kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Odense

Populære ruter

Weekendudflugter fra Odense

Internationale ruter fra Odense og nærliggende områder

Andre destinationer fra Odense

Hovedruter til Frederiksberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter