Find et tog fra Odense til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Herning

Rejse detaljer

Bedste pris 235 kr.
Rejse varighed 2 t 42 min
Forbindelser pr dag 61
Første afgang: 01:37
Sidste afgang 01:30
Afstand 121 km

De bedste tilbud til dit tog fra Odense til Herning på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Herning. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Odense til Herning, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Odense til Herning?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Odense til Herning til 235 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Herning omkostninger i gennemsnit 241,97 kr..

Tog fra Odense til Herning: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde rejseplanen , dsb, der giver de togforbindelser mellem Odense og Herning.

Tog fra Odense til Herning

Hvad tid gøre togene til Herning orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 2 t 42 min at komme til Herning med tog, men du bliver nødt 1 t 2 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 01:30.

I hvilke stationer kan du tage toget til Herning og hvor vil du ankommer?

De tog til Herning vil efterlade fra Odense St. , Odense Sygehus St. og vil ankomme til Herning St. , Høje Taastrup St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.