Tog Odense - Hamborg priser fra 244,72 kr.

19-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
244,72 kr.

Odense til Hamborg af tog

Rejsen fra Odense til Hamborg by tog er 204,1 km og tager 4 t. og 4 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.35 og den sidste kl 12.39. Det er muligt at rejse fra Odense til Hamborg med tog for så lidt som 244,72 kr. eller så meget som 653,08 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 244,72 kr..

Laveste pris244,72 kr.
Rejsens varighed4 t. og 4 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris244,72 kr.
Højeste pris653,08 kr.
Første afgang02.35
Sidste afgang12.39
Afstand204,1 km
AfgangOdense
AnkomstHamborg
TransportørerDB - Intercity, EuroCity

Tog Billetter fra Odense til Hamburg

Afgangsdato
fredag den 19. apr. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Odense til Hamburg

Billige tog billetter fra Odense til Hamborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Odense til Hamborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Odense til Hamborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Odense til Hamborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Odense til Hamburg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Hamborg med tog

Når du rejser til Hamborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Odense til Hamborg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Odense til Hamborg.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - Intercity, EuroCity, DB - Regional Express fra Odense til Hamborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Odense til Hamborg med train.
Faciliteter DB - Intercity EuroCity DB - Regional Express
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check check cross
food_and_drink Mad og drikke check check check
quiet_zone Stille zone cross check check
accessibility Tilgængelighed cross check check
air_con Aircondition cross check check
bicycle Cykel cross check check
sleeper_couchette Sovende cross check check

Odense til Hamborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.29kg
Bus
15.31kg
Fly
40.82kg
Bil
32.66kg
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til Hamborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Odense og Hamborg er 14.29kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Odense og Hamborg? Ved at tage toget mellem Odense og Hamborg sparer du 26.53kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.02kg i forhold til bussen og 18.37kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Odense til Hamborg?
En tog-billet fra Odense til Hamborg er 374,89 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 244,72 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Odense til Hamborg?
Den billigste billet, du kan få fra Odense til Hamborg, er 244,72 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Odense og Hamborg ved tog?
Odense til Hamborg er 204,1 km.
Hvor længe varer tog mellem Odense og Hamborg?
Odense til Hamborg er i gennemsnit 4 t. og 4 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 24 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Odense til Hamborg?
Odense til Hamborg er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Intercity, EuroCity, DB - Regional Express levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Odense til Hamborg?
Odense til Hamborg har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Odense til Hamborg?
Den tidligste tog fra Odense til Hamborg afgår ved 02.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Odense til Hamborg?
Den seneste tog fra Odense til Hamborg afgår ved 12.39. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Odense til Hamborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 244,72 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Odense til Hamborg?
Der er i gennemsnit 3 fra Odense at gå til Hamborg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Odense til Hamborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Odense og Hamborg er 3 t. og 24 min..
Er der en direkte tog fra Odense til Hamborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Odense og Hamborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til Hamborg af tog?
tog-rejsen fra Odense til Hamborg skaber 14.29kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Odense

Populære ruter

Weekendudflugter fra Odense

Internationale ruter fra Odense og nærliggende områder

Andre destinationer fra Odense

Hovedruter til Hamborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter