Find et tog fra Århus til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Herning

Rejse detaljer

Bedste pris 48,80 kr.
Rejse varighed 3 t 31 min
Forbindelser pr dag 57
Første afgang: 06:09
Sidste afgang 01:18
Afstand 77 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Herning.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Århus til Herning?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Århus til Herning er af 256,64 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Århus til Herning kan være omkring 48,80 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Århus til Herning?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Herning tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Århus til Herning

Hvor lang tid vil det tage dig fra Århus til Herning med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til Herning blade på 06:09, mens den sidste på 01:18. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 31 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Herning i 57 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Herning?

Togene til Herning forlade Århus fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer i Herning St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.