Find et tog fra København til Hvidovre

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

København til Hvidovre af tog

Rejsen fra København til Hvidovre by tog er 6,14 km og tager 0 t. og 15 min.. Der er 74 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.00 og den sidste kl 22.53. Det er muligt at rejse fra København til Hvidovre med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 15 min.
Tilslutning pr. dag74
Første afgang00.00
Sidste afgang22.53
Afstand6,14 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstHvidovre
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra København til Hvidovre.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Hvidovre. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Hvidovre?

I gennemsnit tog billetter fra København til Hvidovre omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Hvidovre?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute København -. Hvidovre

Hvad tid gøre togene til Hvidovre orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til Hvidovre blade på 00.00, mens den sidste på 22.53. For at komme fra København til Hvidovre med tog, skal du 0 t. og 15 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 0 t. og 15 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Hvidovre i 0 t. og 10 min.. Det første tog kører fra København på 00.00, mens den sidste blade på 22.53.

Hvilke stationer gør togene til Hvidovre orlov fra?

Togene til Hvidovre forlade København fra Koebenhavn Ingerslevsgade,Copenhagen Airport og ankommer i Ny Ellebjerg St,Aalholm St,Danshoej St,Vigerslev Alle St.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Hvidovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Hvidovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Hvidovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Hvidovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Hvidovre med tog

Når du rejser til Hvidovre med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Hvidovre
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Hvidovre med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Hvidovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.43kg
Bus
0.46kg
Fly
1.23kg
Bil
0.98kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hvidovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Hvidovre er 0.43kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Hvidovre? Ved at tage toget mellem København og Hvidovre sparer du 0.8kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.03kg i forhold til bussen og 0.55kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Hvidovre ved tog?
København til Hvidovre er 6,14 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Hvidovre?
København til Hvidovre er i gennemsnit 0 t. og 15 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 10 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Hvidovre?
København til Hvidovre har i gennemsnit 74 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Hvidovre?
Den tidligste tog fra København til Hvidovre afgår ved 00.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Hvidovre?
Den seneste tog fra København til Hvidovre afgår ved 22.53. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Hvidovre?
Der er i gennemsnit 67 fra København at gå til Hvidovre.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Hvidovre af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Hvidovre er 0 t. og 10 min..
Er der en direkte tog fra København til Hvidovre?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Hvidovre.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hvidovre af tog?
tog-rejsen fra København til Hvidovre skaber 0.43kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Hvidovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter