Find et tog fra København til Silkeborg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Silkeborg

Rejse detaljer

Bedste pris 395 kr.
Rejse varighed 4 t 42 min
Forbindelser pr dag 49
Første afgang: 02:35
Sidste afgang 22:05
Afstand 196 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra København til Silkeborg.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Silkeborg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Silkeborg til 385 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Silkeborg omkostninger i gennemsnit 395,12 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Silkeborg med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute København -. Silkeborg

Tog fra København til Silkeborg

Hvor lang tid tager det fra København til Silkeborg og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 4 t 56 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Silkeborg i 3 t 12 min. Det første tog kører fra København på 01:21, mens den sidste blade på 22:05.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen København - Silkeborg?

Togene til Silkeborg forlade København fra Østerport St. , København H og ankommer i Silkeborg St..

For korte afstande som mellem København og Silkeborg, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.