Find et tog fra København til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Århus

Rejse detaljer

Bedste pris 35,20 kr.
Rejse varighed 59 min
Forbindelser pr dag 64
Første afgang: 01:09
Sidste afgang 01:32
Afstand 156 km

Billige flybilletter tog fra København til Århus på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Århus. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra København til Århus?

I gennemsnit tog billetter fra København til Århus omkostninger 36,46 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 35,20 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Århus med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde rejseplanen , dsb, der giver de togforbindelser mellem København og Århus.

Tog fra København til Århus

Hvor lang tid tager det fra København til Århus og hvornår togene forlader?

Det første tog til Århus blade på 01:09, mens den sidste på 01:32. I gennemsnit, rejsen varer 59 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Århus i 18 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til Århus og hvor vil du ankommer?

De tog til Århus vil efterlade fra København H , Østerport St. og vil ankomme til Aarhus H , Hedehusene St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.