Bus Århus - København priser fra 94,91 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
94,91 kr.

Århus til København af bus

Rejsen fra Århus til København by bus er 156,34 km og tager 3 t. og 38 min.. Der er 11 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.30 og den sidste kl 17.45. Det er muligt at rejse fra Århus til København med bus for så lidt som 94,91 kr. eller så meget som 268,15 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 94,91 kr..

Laveste pris94,91 kr.
Rejsens varighed3 t. og 38 min.
Tilslutning pr. dag11
Laveste pris94,91 kr.
Højeste pris268,15 kr.
Første afgang06.30
Sidste afgang17.45
Afstand156,34 km
AfgangÅrhus
AnkomstKøbenhavn
TransportørerFlixBus, FlixBus Danmark ApS

Bus Billetter fra Aarhus til Copenhagen

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til København forlade?

For at komme fra Århus til København med bus vil det tage dig 3 t. og 38 min.. Den første afgang er planlagt på 06.30, mens den sidste bus er på 17.45. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Århus er på 06.30, mens den sidste bus er på 17.45. Turen tager i gennemsnit 3 t. og 38 min. men det kan også sidste 3 t. og 30 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Aarhus til Copenhagen

Billige bus billetter fra Århus til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Aarhus til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 74,31 kr. til 193,32 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 62% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Århus til København

De billigste Århus - København busbilletter kan findes for så lavt som 121,39 kr., hvis du er heldig, eller 138,26 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 172,12 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra Århus til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til København med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Århus til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
10.94kg
Bus
11.73kg
Fly
31.27kg
Bil
25.01kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Århus til København?
En bus-billet fra Århus til København er 120,13 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 94,91 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Århus til København?
Den billigste billet, du kan få fra Århus til København, er 94,91 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Århus og København ved bus?
Århus til København er 156,34 km.
Hvor længe varer bus mellem Århus og København?
Århus til København er i gennemsnit 3 t. og 38 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Århus til København?
Århus til København er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus Danmark ApS levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Århus til København?
Århus til København har i gennemsnit 11 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Århus til København?
Den tidligste bus fra Århus til København afgår ved 06.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Århus til København?
Den seneste bus fra Århus til København afgår ved 17.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Århus til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 94,91 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Århus til København?
Der er i gennemsnit 11 fra Århus at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Århus og København er 3 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra Århus til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Århus og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til København af bus?
bus-rejsen fra Århus til København skaber 11.73kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter