Find et tog fra Århus til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 61,40 kr.
Rejse varighed 4 t 50 min
Forbindelser pr dag 134
Første afgang: 01:45
Sidste afgang 23:45
Afstand 156 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Århus til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Århus til København?

I gennemsnit tog billetter fra Århus til København omkostninger 320,90 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 61,40 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Århus til København?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Århus -. København

Tog fra Århus til København

Hvor lang tid tager det fra Århus til København og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 58 min, men i gennemsnit tager 4 t 50 min. Den første tog ledes til Københavny er på 01:45, mens den sidste blade Århus på 23:45.

Hvilke stationer gør togene til København orlov fra?

De tog til København kan efterlade fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til København H, Østerport St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.